Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

H Mαρία Θεοδοσοπούλου γράφει για την Ημέρα της Γυναίκας


Στις 8 Μαρτίου γιορτάζουμε την ημέρα της γυναίκας. Μια ημέρα που έχει θεσπιστεί για να τιμάται ο πολλαπλός ρόλος που καλείται να διαδραματίσει στην κοινωνία διαχρονικά, αποτελώντας έναν από τους θεμέλιους λίθους της.

 Ωστόσο αυτή η ημέρα που αποτελεί γιορτή και ταυτόχρονα ορόσημο τιμής για την κάθε γυναίκα, στη χώρα μας επισκιάζεται από την Εθνική τραγωδία που μας συγκλόνισε και άφησε ανεξίτηλο θλιβερό αποτύπωμα στις ψυχές όλων μας.

Καμία γιορτή, καμία τιμή, καμία επέτειο δεν μπορεί να σταθεί απέναντι στο μέγεθος της θλίψης που σκόρπισε στη χώρα μας το σιδηροδρομικό δυστύχημα. Εξάλλου είναι οι μητέρες των αδικοχαμένων νέων ανθρώπων που χάθηκαν, αυτές που υποφέρουν βάναυσα αυτή τη στιγμή, αυτές που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τον λόγο αυτής της άδικης απώλειας! Για αυτό λοιπόν δεν υπάρχει κανένας λόγος για χαρές και εορτασμούς, τουλάχιστον για τις γυναίκες της χώρας μας που αυτήν εδώ τη στιγμή θλίβονται και πονάνε!

ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΧΑΙΑΣ.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια