Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δεν έχουν φτάσει στο ΓΛΚ του Κράτους τα έγγραφα αστυνομικών που συνταξιοδοτήθηκαν προσφάτως


Δημοσιεύουμε κείμενο απόστρατου αστυνομικού-αναγνώστη του Bloko.gr:

Εχουμε τεθει σε αποστρατία την 31/12/22 και μεχρι σημερα, τρεις μηνες μετα, τα εγγραφα της συνταξιοδότησης μας δεν εχουν φτασει ακομα στο Γενικό Λογιστηριο του Κρατους, ενω καποια που πηραν αριθμο πρωτοκολου απο το λογιστηριομαπό τις αρχες του μήνα, μεχρι σημερα δεν εχουν χρεωθει σε εισηγητη για να βγει η συνταξη και να πληρωθουμε. Αναφερεται οτι εχουμε πληρωθει απο την Υπηρεσια για τους μηνες Ιανουαριο και Φεβρουαριο (τα οποία βεβαια θα επιστραφουν μολις εκαθαριστει η συνταξη) αλλα για τους μηνες Μαρτιο και Απριλιο δεν εχουμε λαβει ουτε ευρω. Εχουμε και το Πασχα μοροστα μας. Θα ειμαστε δε τυχεροι αν θα πληρωθουμε για τον Μαιο. 

Σιγουρα κατι δεν παει καλα. Τρεις μηνες και η συνταξη ακομα. Νομιζουν οτι εχουμε λεφτα στην ακρη; ότι με τον μισθό που περναμε , μπορουσαμε να κανουμε αποταμιευση; Ηδη πηραμε δανεικά για να περασουμε.
 
Επειδη σε αυτη την κατασταση βρισκομαστε παρα πολλοι, δειτε το σας παρακαλω και ας το δουν και αυτοί που πρεπει.
Ευχαριστω







Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε…
Οι συνταξιοδοτικοί φάκελοι των διαγραφέντων αστυνομικών ξεκινήσανε να ολοκληρώνονται στις αρχές Μαρτίου όπου ενσωματωθήκανε τα Υπηρεσιακά και τα οικονομικά στοιχεία, τα οποία ξεκινάνε και εκδίδονται με την οικονομική διαγραφή η οποία έγινε στο τέλος Φεβρουαρίου, μέχρι σήμερα έχουν αποσταλεί στον ΕΦΚΑ πάνω από 400 συνταξιοδοτικοί φάκελοι και τις επόμενες ημέρες θα αποσταλούν οι υπόλοιποι από τους 700.
Για λόγους μηχανογραφικούς του ΕΦΚΑ δεν κατέστη δυνατό να εκδοθεί καμία σύνταξη στο τέλος του Μαρτίου αν και είχαν ήδη διαβιβασθεί, με συνέπεια οι πρώτες συντάξεις για το 2023 να πληρωθούνε στο τέλος του Απριλίου.
Αυτά τα λίγα προς ενημέρωση των αναγνωστών σας και καλό είναι όταν δημοσιεύονται άρθρα που θίγουνε Υπηρεσίες να προηγείται μια επικοινωνία μαζί τους ώστε να μην γράφονται ανακρίβειες, πόσο μάλλον για ένα φορέα που χορηγεί συντάξεις σε χρονικό διάστημα από 1 έως 3 μήνες από την τελευταία μισθοδοσία του προσωπικού του.