Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πυροβολισμοί στη Νέα Ιωνία – Το “κρυμμένο” βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας




Ο λόγος που δεν έχουν γίνει συλλήψεις




Νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με την πολυσυζητημένη υπόθεση των πυροβολισμών σε καφετέρια στην Νέα Ιωνία, από τους οποίους πέθανε ένας 39χρονος υδραυλικός.



Αρχικά, οι αστυνομικοί δεν είχαν οπτικοακουστικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, έτσι ώστε να δουν πώς ξεκίνησε η συμπλοκή ανάμεσα στους δράστες.

Ωστόσο, η έρευνα δεν σταμάτησε, καθώς το τμήμα Ανθρωποκτονιών, δεν πείστηκε σχετικά με το ότι δεν υπήρχε βίντεο από τις κάμερες.





Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, ήταν καλά κρυμμένα και ο ιδιοκτήτης γνώρισε πού ακριβώς είναι, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του για υπόθαλψη εγκληματία και για ψευδή κατάθεση.


Παρ’ όλα αυτά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στο συγκεκριμένο αρχείο και να εξετάσουν το χρονικό της δολοφονίας καρέ – καρέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο βίντεο απεικονίζεται ένας από την εγκληματική οργάνωση, ο οποίος οπλοφορούσε, να μοιράζεται το τραπέζι με τον 39χρονο υδραυλικό.

Έπειτα, έφτασαν στην καφετέρια ακόμη έξι άτομα, με αποτέλεσμα να αρχίσει η αιματηρή συμπλοκή.


Τα άτομα που έβγαλαν όπλα και πυροβόλισαν ήταν ο άνδρας που κάθισε μαζί με το άτυχο θύμα και ένας από τους υπόλοιπους, που έφτασαν στην καφετέρια αργότερα

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν την ανταλλαγή πυρών, υπήρξε ξυλοδαρμός, τόσο με τα χέρια, όσο και με τη λαβή του όπλου.

Παρά την εξονυχιστική εξέταση του βίντεο, δεν μπόρεσαν να διακρίνουν ποια σφαίρα ήταν η μοιραία, για τον 39χρονο.

Παράλληλα, διαπιστώθηκε πως οι δράστες δεν ήταν επτά, αλλά οκτώ, εκ των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί οι δύο και κατηγορούνται για ανθρωποκτονία.

Επιπλέον, έξι κατηγορούνται για συμμετοχή στο έγκλημα στην καφετέρια στη Νέα Ιωνία.

Οι αρχές θεωρούν ότι δράστες έχουν βρει “κρησφύγετα” στην Αλβανία και στην Ελλάδα και γι’ αυτό δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Σημειώνεται ότι, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., θεωρούν ότι όλα συνέβησαν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, σχετικά με την παροχή “προστασίας” που φέρεται να έδιναν οι δράστες σε διάφορα μαγαζιά.
Πηγή: debater.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια