Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Σερρών


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Το απόγευμα της Παρασκευής 3 Μαρτίου 2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ‘’ELPIDA RESORT’’, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή η 35η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης μας. Προ της έναρξης των εργασιών της, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή ως ελάχιστος φόρος τιμής και μνήμης των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος καθώς επίσης ενημερώθηκε το σώμα της συνέλευσης για την άμεση διάθεση φιαλών αίματος από την τράπεζα αίματος της Ένωσης προς κάλυψη αναγκών των τραυματιών του δυστυχήματος.

Στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης οι συνάδελφοι μας και οι υπόλοιποι προσκεκλημένοι ενημερώθηκαν για τα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου του περασμένου έτους, λαμβάνοντας εμπεριστατωμένα και αναλυτικά γνώση των πολλαπλών και ποικίλων δράσεων και ενεργειών της Ένωσης τόσο με την Έκθεση του Διοικητικού Απολογισμού από τη Γενική Γραμματέα κα. Ελπίδα ΖΑΓΟΡΑ όσο και του Οικονομικού Απολογισμού-Προϋπολογισμού από τον Ταμία της Ένωσης κ. Κωνσταντίνο ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ. Οι ως άνω απολογισμοί καθώς και η Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής έτυχαν της έγκρισης και αποδοχής της πλειοψηφίας των παρόντων μελών της Ένωσης.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης τιμήθηκαν και βραβεύτηκαν οι αποστρατευθέντες συνάδελφοι για την πολυετή προσφορά του στην Ελληνική Αστυνομία καθώς επίσης τα τέκνα συναδέλφων-μελών μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι.-Τ.Ε.Ι. Αστυνομικές και Στρατιωτικές Σχολές της Χώρας κατά το προηγούμενο έτος, δίδοντας τους τιμητικό έπαινο και το συμβολικό χρηματικό ποσό των εκατό (100) Ευρώ ως ελάχιστη αναγνώριση και ανταμοιβή των κόπων και της προσπάθειας τους, καθώς επίσης τιμήθηκε ο συνάδελφος Βασίλειος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ για τις επιτυχίες του στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Άρσης Βαρών τον Αύγουστο 2022 ενώ ο αποστρατευθείς συνάδελφος Ιωάννης ΚΑΜΕΛΙΔΗΣ ανακηρύχθηκε επίτιμο μέλος της Ένωσης μας για την πολυετή, συνεχή και ανιδιοτελή προσφορά και στήριξη του στην Ένωση μας.



Ο πρόεδρος κ. Αναστάσιος ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ στην ομιλία του τόνισε ιδιαίτερα την αναγκαιότητα της διασφάλισης της ενωτικής δράσης, αλληλεγγύης και συνεργασίας, το διαρκή αγώνα της Ένωσης μας για τη διαφύλαξη κεκτημένων και θεσμοθετημένων δικαιωμάτων των συναδέλφων μας, επισημαίνοντας ότι θα εξακολουθήσει η προσπάθεια και η πίεση προς την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία για τον εφοδιασμό των συναδέλφων και υπηρεσιών της Δ.Α. Σερρών με σύγχρονα μέσα και εξοπλισμό ως βασικό στοιχείο και αποστολή του υγιούς συνδικαλισμού. Εξήρε επίσης την άψογη λειτουργία της τράπεζας αίματος του σωματείου μας, η οποία παρέχει σημαντική βοήθεια στα μέλη και τις οικογένειες τους έχοντας ευχέρεια διάθεσης αίματος ένεκα της αθρόας συμμετοχής των συναδέλφων μας στις πραγματοποιηθείσες αιμοδοσίες.

Τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γρηγόριος ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ ο οποίος παρείχε εμπεριστατωμένη ενημέρωση για τα τρέχοντα ζητήματα, τις δράσεις και τους στόχους του συνδικαλιστικού μας κινήματος, ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Σταυρός ΦΕΤΚΟΣ, o Πρόεδρος του Κέντρου Έρευνας, Υγείας & Ασφάλειας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Δημήτριος ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ο οποίος παρείχε μέσω διαδικτυακής σύνδεσης πλήρη ενημέρωση για ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά ζητήματα και ο εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στο Ίδρυμα Μέριμνας & Αριστείας Ελληνικής Αστυνομίας κ. Απόστολος ΜΟΥΡΤΗΣ ο οποίος ανέλυσε διεξοδικά τη σύσταση και λειτουργία του Ιδρύματος καθώς επίσης τη συνδρομή και πολύ σημαντική οικονομική αρωγή του σε συναδέλφους καθώς και μέλη οικογενειών τους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Επιπροσθέτως, στην εκδήλωση παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους ως εκπρόσωπος του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχος κ. Γεώργιος ΤΖΗΜΑΣ, ο Α’ Υποδιευθυντής της Δ.Α. Σερρών Α/Δ’ κ. Ιωάννης ΒΑΣΙΛΚΑΡΙΔΗΣ, ο Βουλευτής Σερρών της Ελληνικής Λύσης κ. Κώστας ΜΠΟΥΜΠΑΣ, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών κ. Βασίλειος ΚΑΤΙΡΤΖΟΓΛΟΥ, ο Πρόεδρος & ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης κ.κ. Θεόδωρος ΤΣΑЇΡΙΔΗΣ και Γεώργιος ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ. Καβάλας κ. Νικόλαος ΙΜΒΡΟΣ, ο Ταμίας & ο Οργανωτικός Γραμματέας της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας κ.κ. Εμμανουήλ ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ και Δημήτριος ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Σερρών Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Στέργιος ΜΠΑΓΚΟΣ, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Εθνικού Τμήματος Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Παντελής ΧΡΑΠΑΣ, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Νομού Σερρών κ. Σοφοκλής ΤΣΕΡΤΣΙΔΗΣ και ο Νομικός Σύμβουλος της Ένωσης μας κ. Δημήτριος ΚΑΛΑЇΤΖΗΣ.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας για την προσέλευση και συμμετοχή τους στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, αφού η παρουσία τους αποδεικνύει την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους στις έως τώρα ενέργειές μας και μας οπλίζει με κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε με παραπάνω ζήλο και ζέση το συνδικαλιστικό μας έργο.

Να είστε σίγουροι αγαπητοί συνάδελφοι ότι η Ένωσή μας μάχονταν, μάχεται και θα συνεχίσει να μάχεται για την προάσπιση και διαφύλαξη των δικαιωμάτων μας και την κατάκτηση νέων στόχων καθώς επίσης και για την τήρηση των υποχρεώσεων της Διοίκησης απέναντι στο ένστολο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.






Για το Διοικητικό Συμβούλιο



Ο Πρόεδρος

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Αναστάσιος







Η Γενική Γραμματέας

ΖΑΓΟΡΑ Ελπίδα










 


            

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια