Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέα επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην Στερεά Ελλάδα


Εξειδικευμένη – στοχευμένη Αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, εντός του γενικότερου σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, καθώς και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών έλαβε χώρα χθες (13-03-2023) το απόγευμα, σε περιοχή της Λαμίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης:Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα, για κλοπή, φθορά και εμπρησμό Ι.Χ.Ε. αυτ/του, ενώ έχει ταυτοποιηθεί και ένα ακόμα άτομο για τα ανωτέρω
συνελήφθη ένα (1) άτομο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας για ληστεία, καθώς και για ανυποταξία
συνελήφθη ένα (1) άτομο για ανυποταξία
προσήχθησαν 10 άτομα
κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

Επιπλέον ένας ανήλικος, οδηγήθηκε στο Ίδρυμα Αρωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου, καθώς όπως διαπιστώθηκε είχε διαφύγει από εκεί, τον Αύγουστο του 2022.

Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, της Ο.Π.Κ.Ε. της ίδιας υπηρεσίας και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας.

Τέτοιου τύπου Αστυνομικές επιχειρήσεις, υπό την εποπτεία και τον συντονισμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, θα συνεχιστούν σε όλο το εύρος της Περιφέρειάς μας, με στόχο την αντιμετώπιση όλων των μορφών εγκληματικότητας και ιδιαίτερα την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, πάντα με γνώμονα την προστασία και ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου και της νεολαίας ειδικότερα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια