Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στον Έβρο για τον φράχτη ο Μητσοτάκης – Στην Καλαμάτα ο Τσίπρας




Το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών




Οι περιοδείες των Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα με φόντο τις εκλογές συνεχίζονται και την Παρασκευή.



Την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου επισκέπτεται την Παρασκευή 31 Μαρτίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ειδικότερα ο κ. Μητσοτάκης το πρωί θα επισκεφθεί την Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο και το Σουφλί.

Το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής – επέκτασης του φράχτη και συνοδών έργων, κατά μήκος της ελληνοτουρκικής μεθορίου στην Π.Ε. Έβρου.

Να θυμίσουμε ότι από τον Γέρακα ο Κυριάκος Μητσοτάκης το μεσημέρι της Πέμπτης ανέφερε: “Θέλω να θυμίσω ποιοι είναι αυτοί που τη στήριξαν και ποιοι είναι ακόμα απέναντι σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια να ασφαλίσει η χώρα τα σύνορά της. Μόλις χθες, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στήριξε τροπολογία με την οποία ζητάει από την Ευρώπη να μη χρηματοδοτήσει το έργο στον Εβρο.


Δεν χρειάζονται αποδοκιμασίες, αλλά κρίση. Ως αποτέλεσμα και της ελληνικής παρέμβασης, η Ευρώπη αλλάζει τη στάση της και αναγνωρίζει τη σημασία που αποδίδεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την προστασία των ευρωπαϊκών συνόρων. Mε ή χωρίς ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, ο φράχτης στον Εβρο θα γίνει κανονικά“.
Εκλογές 2023: Στην Καλαμάτα ο Τσίπρας

Στον νομό Αργολίδας περιοδεύει την Παρασκευή, ο Αλέξης Τσίπρας και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Καλαμάτα.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις 11:00 θα περιοδεύσει στην αγορά του ‘Αργους και εν συνεχεία, στις 12:00 θα επισκεφθεί το εργοστάσιο κατασκευής Ηλιακών θερμοσιφώνων «Δήμας ΑΕΒΕ» (2χλμ Εθνικής οδού ‘Αργους-Ναυπλίου).


Στις 19:00 ο κ. Τσίπρας θα πραγματοποιήσει ανοιχτή ομιλία στην Καλαμάτα (Κλειστό Γυμναστήριο Παραλίας).

Εκλογές 2023: Ανοίγουν τα χαρτιά τους Ανδρουλάκης και Κουτσούμπας

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 στις 14:00 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα παραχωρήσει συνέντευξη στον Γιώργο Σιμόπουλο στο πλαίσιο του STARFORUM (Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας).

Από εκεί και πέρα ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, την Παρασκευή 31 Μάρτη, στη 1.45 μ.μ. θα παρευρεθεί και θα μιλήσει στο STAR FORUM 2023 για τα 30 χρόνια του «STAR» Κεντρικής Ελλάδας, στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.α
Πηγή: debater.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια