Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Μέρες Τρίτης Δημοκρατίας.....''


Aνάρτηση του Παναγιώτη Παπαδόπουλου:



(και γύρω –γύρω από τα Προπύλαια κράνη και ασπίδες….)

Και να τι απέγινε από όλους αυτούς τους μεγάλους Αγώνες,από τις εξορίες ,τα ατέλειωτα βασανιστήρια μέχρι λιποθυμίας, τις δολοφονίες, τις φάλαγγες, το αίμα του Νοέμβρη!....

Αυτή εδώ η εικόνα του ξεπεσμού του «ανθρώπινου είδους» , ο κλοιός των «ηρωικών» κανιβάλων του Τάκη Θεοδωρικάκου γύρω από τον «ένα» που πήγαινε ( τι «παράπτωμα» κι αυτό ….)τρόφιμα στους φοιτητές της αποκλεισμένης κατάληψης!

Είναι η εικόνα και ο ήχος της ντροπής μιας χώρας χρεοκοπημένης που κάνει πάνω-κάτω ταξίδια θανάτου στην Ταχεία με την «διαχείριση» της Πινακοθήκης των Ηλιθίων στο τιμόνι της "ευθύνης" ή του "φταίμε όλοι"( αυτοί κι εμείς,όλοι μας μαζί είμαστε "το ίδιο") !

Τα κτήνη δεν ακούνε ,δεν έχουν ονόματα , δεν έχουν νόηση και λογική, έχουν πουλήσει την συνείδηση στον διάολο της Εξουσίας,είναι μισθωτοί σκλάβοι στον κλάδο της Βαρβαρότητας…..



Δεν αλλάζει ο σαδιστής,αυτά μαθαίνει στην εκπαίδευση,στην σχολή,στις επιθέσεις,κοντά στον "αρχηγό"....

Μοιάζουν ζωντανοί,αλλά είναι πεθαμένοι και ένας άνθρωπος έχει ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ όταν δεν συμβαίνει «τίποτα» μέσα του ,όταν ο ρόλος και οι εντολές τον έχουν μετατρέψει σε «τυφλό όργανο» της Βίας ,όταν έχει «αδειάσει» από αισθήματα, όταν του έχει πάρει το Υπουργείο και το Μαξίμου όχι μόνο το όνομα αλλά και την ψυχή!

Μην "σοκάρεστε" λοιπόν......





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια