Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με τον Υποστράτηγο ΠΑΝΤΕΛΗ συναντήθηκε η Ένωση Πιερίας


Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Πιερίας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο ΞΟΜΑΛΗ Κων/νο και τον Γραμματέα Πολιτιστικών Δράσεων ΓΚΟΥΝΕΛΑ Γεώργιο, επισκέφθηκε χθες το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και συναντήθηκε με τον Προϊστάμενο του Κλάδου Τεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής Υποστράτηγο κ. ΠΑΝΤΕΛΗ Δημήτριο, για ζήτημα που σχετίζεται με την κακή κατάσταση αρκετών υπηρεσιακών οχημάτων λόγω παλαιότητας, που αναγκαστικά χρησιμοποιούνται για εκτέλεση υπηρεσίας στη Δ.Α. Πιερίας ελλείψει κατανομής καινούριων οχημάτων από την πολιτεία.

 Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με εισήγηση του Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ και παρουσία του Αντιπροέδρου Οικονομικών Θεμάτων της Ομοσπονδίας κ. Χρήστου ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗ και της αρμοδίου διαχείρισης των κατασχεθέντων οχημάτων κας Κωνσταντίνας ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, διεξήχθη με θέμα συζήτησης την αξιοποίηση των οχημάτων που περιέρχονται στην κυριότητα της ΕΛ.ΑΣ., προς αντικατάσταση των υπαρχόντων και ενδεχομένως ακατάλληλων οχημάτων που διατίθενται για την εκτέλεση υπηρεσίας των συναδέλφων μας. 

Ως Ένωση χαιρετίζουμε το εξαιρετικό ενδιαφέρον του Υποστρατήγου κ. ΠΑΝΤΕΛΗ Δημητρίου, ο οποίος ζήτησε να πληροφορηθεί λεπτομέρειες επί των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε στο νομό μας, προτείνοντάς μας άμεσα λύσεις τις οποίες και αποδεχθήκαμε ικανοποιημένοι. Αναμένουμε βεβαίως τις σχετικές αποφάσεις υλοποίησης, για την εξασφάλιση και διευκόλυνση του προσωπικού της Δ.Α. Πιερίας στο έργο του.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια