Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Αθηνών: Συγχαρητήρια στη Δ.Α.Ε.Ε.Β. για το καίριο πλήγμα στους επίδοξους τρομοκράτες


Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών για τη σύλληψη των δύο ατόμων που προφυλακίστηκαν για τρομοκρατία:

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους συναδέλφους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) καθώς και στους συναδέλφους των λοιπών εμπλεκόμενων Υπηρεσιών, οι οποίοι λειτουργώντας με απόλυτο επαγγελματισμό, υπομονή, μεθοδικότητα και αυταπάρνηση, κατόρθωσαν ύστερα από συντονισμένες ενέργειες να εξαρθρώσουν τρομοκρατικό δίκτυο που φέρεται να σχεδίαζε επιθέσεις στην Ελλάδα με απώτερο σκοπό αθώα θύματα. Κυρίως όμως θα πλήττονταν στο μέγιστο βαθμό η Χώρα μας διεθνώς και θα δημιουργούνταν παράλληλα ένα κλίμα ανασφάλειας, αφού οι επίδοξοι τρομοκράτες είχαν στοχοποιήσει εκτός των άλλων και εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας το οποίο λειτουργούσε και ως συναγωγή.

Οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας (όπως η Δ.Α.Ε.Ε.Β.) οι οποίες προσφέρουν τα μέγιστα, αφού το αντικείμενό τους είναι πολυσύνθετο και νευραλγικής σημασίας για την ασφάλεια των πολιτών, δείχνουν το δρόμο.

Συνεπώς, οι έχοντες την ευθύνη ας εξοπλίσουν κατάλληλα Υπηρεσίες με ανάλογο αντικείμενο και ας παραδειγματιστούν από Αστυνομίες σύγχρονων ευρωπαϊκών χωρών, αφού τόσο η τρομοκρατία όσο και έγκλημα δυστυχώς συνεχώς εξελίσσονται και καλπάζουν.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος




Πηγή: easya.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια