Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αυτό είναι το συνοδευτικό όχημα κορυφαίου κυβερνητικού στελέχους που «έκανε φτερά»











Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήταν ένα από τα συνοδευτικά οχήματα, κορυφαίου στελέχους της κυβέρνησης. Το πολυτελές αυτοκίνητο το στάθμευσε για λίγα λεπτά ο οδηγός του υπουργού έξω από την οικία του στο Ν. Ηράκλειο. Ο χρόνος ήταν επαρκής για τους κλέφτες, ώστε να αφαιρέσει το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων με τις συμβατικές πινακίδες κυκλοφορίας. Αμέσως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση, της αστυνομίας αλλά το γκρί αυτοκίνητο δεν έχει εντοπιστεί.


Με σήμα προς όλες τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της επικράτειας και τους διασυνοριακούς σταθμούς, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής ενημερώνει τις Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ, για την κλοπή υπηρεσιακού οχήματος από την Αττική. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας το υπηρεσιακό αυτοκίνητο εκλάπη μεταξύ 18.00- 18.20 το απόγευμα της Παρασκευής (24/03) από την οδό Ομήρου στο Νέο Ηράκλειο όπου ήταν σταθμευμένο.


Για το όχημα Audi Q7 γκρί μεταλλικού χρώματος στο σήμα της Ασφάλειας αναφέρεται: «παρακαλείστε όπως δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις πύλες εισόδου κι εξόδου της χώρας προκειμένου να πραγματοποιηθούν έλεγχοι σε αυτοκίνητα ίδιου τύπου, και συγκεκριμένα να τεθούν σε αντιπαραβολή ο αριθμός πλαισίου με τις φερόμενες ανά περίπτωση πινακίδες κυκλοφορίας».



Πηγή: www.vradini.gr







Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα του το χρεώσουν ????