Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη το θρίλερ με τη γυναίκα που απειλεί να πέσει στο κενό – Σε ετοιμότητα η Πυροσβεστική- Λήξη συναγερμού για τη γυναίκα που απειλούσε να πέσει στο κενό



Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση με τη γυναίκα που απειλούσε να πέσει στο κενό από τον έβδομο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή Ντεπώ της Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Κυριακής (26/3).





Ύστερα από επτά ώρες περίπου και μετά από επίμονη προσπάθεια του ειδικού διαπραγματευτή της Αστυνομίας, η γυναίκα, ηλικίας 60 ετών πείστηκε να κατέβει από το σημείο. Ο διαπραγματευτής προσπάθησε με κάθε τρόπο να την πείσει να κατέβει από το σημείο λέγοντας της ότι “όσο θα είσαι μαζί μου, δεν θα σε πειράξει κανείς”.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ακόμη το θρίλερ με τη γυναίκα που απειλεί να πέσει στο κενό από ταράτσα πολυκατοικίας.


Συγκεκριμένα, η γυναίκα περίπου 60 ετών ανέβηκε στην ταράτσα επταώροφης πολυκατοικίας επί της οδού Γαβριηλίδη στην περιοχή Ντεπώ από το απόγευμα και απειλεί να πέσει στο κενό. Ακόμη δεν είναι γνωστός ο λόγος. Η αστυνομία έχει κλείσει από νωρίς τον δρόμο στο σημείο.




 
 πολυκατοικία
 
 
 
 
 
 
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις με ειδικό διαπραγματευτή, ο οποίος προσπαθεί να μεταπείσει τη γυναίκα ώστε να μη προχωρήσει σε αυτή την πράξη. Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων της περιοχής, η γυναίκα μπήκε στην νεόδμητη επταώροφη οικοδομή, η οποία όπως λένε οι ίδιες μαρτυρίες είναι υπό κατασκευή εδώ και δύο χρόνια.

Σε επιφυλακή βρίσκεται και η Πυροσβεστική.
 
Πηγή: thesstoday.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια