Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση με τη γυναίκα που απειλούσε να πέσει στο κενό από τον έβδομο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή Ντεπώ της Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Κυριακής (26/3).

Ύστερα από επτά ώρες περίπου και μετά από επίμονη προσπάθεια του ειδικού διαπραγματευτή της Αστυνομίας, η γυναίκα, ηλικίας 60 ετών πείστηκε να κατέβει από το σημείο. Ο διαπραγματευτής προσπάθησε με κάθε τρόπο να την πείσει να κατέβει από το σημείο λέγοντας της ότι “όσο θα είσαι μαζί μου, δεν θα σε πειράξει κανείς”.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ακόμη το θρίλερ με τη γυναίκα που απειλεί να πέσει στο κενό από ταράτσα πολυκατοικίας.
Συγκεκριμένα, η γυναίκα περίπου 60 ετών ανέβηκε στην ταράτσα επταώροφης πολυκατοικίας επί της οδού Γαβριηλίδη στην περιοχή Ντεπώ από το απόγευμα και απειλεί να πέσει στο κενό. Ακόμη δεν είναι γνωστός ο λόγος. Η αστυνομία έχει κλείσει από νωρίς τον δρόμο στο σημείο.






Σε επιφυλακή βρίσκεται και η Πυροσβεστική.
0 Σχόλια