Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα η Ένωση Λακωνίας

 

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.


Σε μια πολύ ωραία εκδήλωση, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λακωνίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 στο εστιατόριο ¨Ο ΚΑΒΟΣ¨ ΛΙΑΚΑΚΟΣ ,που βρίσκεται στο Βαλτάκι Δ. Ευρώτα Λακωνίας.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. ΚΟΥΤΣΟΜΙΧΑΛΗΣ Αγγελής ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, τύχη και ευτυχία. Δίπλα του η Γενική Γραμματέας της Ένωσης κ. ΒΑΓΙΑΚΑΚΟΥ Αδαμαντία εξέφρασε της δικές της ευχές και εν συνεχεία ζήτησε την τήρηση ενός λεπτού σιγής στην μνήμη των θυμάτων των ΤΕΜΠΩΝ.



Με την παρουσία τους μας τίμησαν, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης , ο επί σειρά ετών πρώην Πρόεδρος της Ένωσης κ. ΝΤΕΡΟΣ Αθανάσιος , ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Λακωνίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. ΚΟΥΒΟΥΣΗΣ Δημήτριος , ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Λακωνίας κ. ΛΑΛΟΥΣΗΣ Παναγιώτης , ο Αστυνομικός Διευθυντής Λακωνίας κ. ΤΣΙΓΑΡΙΔΗΣ Βασίλειος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Λακωνίας κ. ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΣ Μιχαήλ και ο πρώην Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών αρχικά και μετέπειτα Προστασίας του Πολίτη, Αντιστράτηγο εν Αποστρατεία κ. ΦΙΛΙΠΠΑΚΟ Τζανέτο.


Πέραν των προαναφερόμενων, δυναμική παρουσία έδωσαν τόσο οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της Ένωσης, μέλη μας και πολίτες της τοπικής κοινωνίας.


Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ Γρηγόρη για την άμεση ανταπόκρισή του σε κάθε αίτημα μας και επίσης στον πρώην Πρόεδρο της Ένωσης κ. ΝΤΕΡΟ Αθανάσιο για την πολυετή προσφορά του στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και στο Συνδικαλιστικό Κίνημα επί σειρά ετών.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λακωνίας ευχαριστεί εγκαρδίως όλους όσους παρευρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ευχόμαστε ως Έλληνες αστυνομικοί το 2023 να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά όλες τις προκλήσεις στο διαρκή αγώνα μας για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΥΤΣΟΜΙΧΑΛΗΣ                                ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ  ΒΑΓΙΑΚΑΚΟΥ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια