Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επίσκεψη της Ένωση Αξιωματικών Κ. Μακεδονίας στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος - Παράδοση φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή


Διαβάστε την ανακοίνωση:
Μέλη του Προεδρείου της Ένωσής μας πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος (ΥΔΗΕΒΕ). Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις με μέλη της Ένωσης καθώς και συνάντηση με το Διευθυντή της Υπηρεσίας, Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ Γεώργιο.

Ανταποκρινόμενοι άμεσα στο αίτημα για κάλυψη άμεσων υπηρεσιακών αναγκών σε εξοπλισμό, η Ένωσή μας προχώρησε στη χορήγηση ενός φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή (laptop) της εταιρίας Lenovo.

Υπενθυμίζεται ότι αποστολή της εν λόγω υπηρεσίας καθίσταται η πρόληψη, η έρευνα και η καταστολή εγκλημάτων και αντικοινωνικών συμπεριφορών, που διαπράττονται μέσω του διαδικτύου ή άλλων μέσων ηλεκτρονικής επικοινωνίας, παρέχοντας μάλιστα συμβουλές - κατευθύνσεις και σε έτερες υπηρεσιες.

Η Ένωσή μας συνεχίζει να ανταποκρίνεται άμεσα και να στηρίζει εμπράκτως τα μέλη της, συνεπικουρώντας στην απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών.



Για το Προεδρείο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Τουλκερίδης Γεώργιος

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια