Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με τον Μιχαλη Καραμαλάκη συναντήθηκε η Ένωση Ηρακλείου


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Το προεδρείο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης μας, στα πλαίσια του 33ου Πανελλαδικου συνεδρίου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και της παρουσίας μας στην Αθήνα, συναντηθήκε σήμερα με τον Γενικό Γραμματέα Προστασίας του Πολίτη κ. Καραμαλακη Μιχάηλ. Αφού ευχηθήκαμε συγχαρητήρια προς τον κ. Γενικό για την ανάληψη της νέας του θέσης και καλή δύναμη στα καθήκοντα του θέσαμε τα εξής φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την περίοδο αυτή τους συναδέλφους της Δ.Α. Ηρακλείου:

α) Άμεση ενίσχυση με αστυνομικό προσωπικό μέσω αποσπάσεων ή μετακινήσεων εκτός Δ.Α Ηρακλείου, στις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης μας που επιφορτίζονται το κομμάτι του Τουρισμού στο Νησί μας και ειδικότερα στο Νομο μας και κυρίως στα Α.Τ. Αερολιμένα Ηρακλείου και Χερσονήσου που επωμίζονται όλο το βάρος των εκατομμυρίων επισκεπτών τουριστών που προτιμούν τον τόπο μας για τις διακοπές τους

β) Επίσης ζητήθηκε η άμεση διάθεση προς την Διεύθυνση μας με καινούργια ελαστικά προς όλα τα οχήματα που αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας. γ) αιτηθηκαμε για άλλη μια φορα τη διάθεση νέου λεωφορείου - κλούβας (τύπου Υ.Α.Τ.) για την διμοιρία υποστήριξης της Διεύθυνσης μας, καθώς και όχημα μεταφοράς κρατουμένων (κλούβα μεταγωγών) καθώς τα ήδη απαρχαιωμένα υπάρχοντα χρήζουν άμεσης αντικατάστασης.

δ) Τέλος αιτηθήκαμε για τα οχήματα leasing να ανανεωθεί για φέτος άμεσα η σύμβαση τους και να μην κωλυσιεργήσει η διαδικασία όπως τις προηγούμενες χρονιές, με αποτέλεσμα να αγωνιούν οι συνάδελφοι μας για το πώς θα βγουν σε υπηρεσία την επόμενη ημέρα.

Από τη μεριά του ο κ. γενικός γραμματέας μας διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει άμεση ενίσχυση των Α.Τ. Αερολιμένα και Χερσονήσου με ανθρώπινο δυναμικό τόσο μέσω αποσπάσεων με αστυνομικούς εκτός Δ.Α. Ηρακλειου όσο και με διάθεση Δοκιμών Αστυφυλάκων σε αριθμό σαφώς μεγαλύτερο από άλλες χρονιές. Για τα ελαστικά θα δοθεί άμεσα εντολή για διάθεση σημαντικού αριθμού στη Διεύθυνση μας. Για τα οχήματα, όπως μας ανέφερε αναμένεται η ενίσχυσή του στόλου της ΕΛ.ΑΣ. με καινούργια υπηρεσιακά λεωφορεία διμοιριών εκ των οποίων ένα (1) θα διατεθεί στη Διεύθυνση μας και θα φροντίσει ο ίδιος προσωπικά για τη διάθεση κλούβας μεταγωγών για τις ανάγκες του Τ.Μ.Δ. Ηρακλείου, ενώ για το θέμα των οχημάτων leasing, μας διαβεβαίωσε ότι το θέμα της ανανέωσης των συμβάσεων έχει επιλυθεί οριστικά.

Ευελπιστούμε στην όσο το δυνατόν γρηγορότερη επίλυση των παραπάνω ζητημάτων που απασχολούν τους συναδέλφους μας και τους διαβεβαιώνουμε ότι είμαστε σε διαρκή επαγρύπνηση για το σκοπό αυτό.



Με Εκτίμηση, για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια