Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επεισόδια στη συγκέντρωση για τα Τέμπη - Μολότοφ, πέτρες και χημικά στο Σύνταγμα



Επεισόδια ξέσπασαν στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος - Άγνωστοι πέταξαν μολότοφ και πέτρες.


Επεισόδια ξέσπασαν πριν από λίγη ώρα στην πλατεία Συντάγματος, την ώρα της μεγάλης συγκέντρωσης μνήμης και διαμαρτυρίας για τα θύματα της πολύνεκρης σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.



Άγνωστοι πέταξαν μολότοφ και πέτρες και οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χρήση χημικών στην κάτω πλευρά της πλατείας Συνταγματος.










Στα Προπύλαια, άγνωστοι πυρπόλησαν με μολότοφ γερανό από τα έργα που γίνονται στην Πανεπιστημίου, ενώ στον ίδιο δρόμο έσπασαν και στάσεις λεωφορείου.




















Ομάδα αγνώστων, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, επιτέθηκαν με φωτοβολίδες και πέτρες στην κάτω πλευρά της πλατείας, και οι δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με τη ρίψη χημικών και βομβίδων κρότου λάμψης.











Πλήθος κόσμου στο συλλαλητήριο

Νωρίτερα, στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε πλήθος κόσμου, σωματεία και συλλογικότητες, κρατώντας μαύρα μπαλόνια και διαμαρτυρήθηκε ειρηνικά για την τραγωδία στα Τέμπη.







Το οποίο άφησε πίσω του δεκάδες νεκρούς, απαιτώντας από τις αρμόδιες αρχές να αποκατασταθεί η ασφάλεια στον σιδηρόδρομο, να διερευνηθούν τα αίτια της τραγωδίας και να γίνει η απόδοση των ευθυνών.





Πηγή: www.thetoc.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια