Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ζούμε σε ένα κράτος που διαχρονικά ούτε σέβεται ούτε αγαπάει τους πολίτες του


Παραθέτουμε κείμενο αναγνώστη του Bloko.gr:

Η προ δύο εβδομάδων τραγωδία με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη μπορεί εκ πρώτης όψεως να οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος ωστόσο υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που συνετέλεσαν.

Πριν από λίγους μήνες ο τότε Υπουργός Κώστας Καραμανλής απευθυνόμενος με έντονο ύφος στη βουλή έλεγε ότι είναι ντροπή να θέτει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θέματα ασφαλείας και τόνιζε ότι η Κυβέρνηση διασφαλίζει την ασφάλεια.

Αυτό φάνηκε στα Τέμπη όταν ναι μεν έγινε λάθος από τον σταθμάρχη όμως δεν υπήρχε καμμία δικλείδα ασφαλείας για να αποτραπεί η τραγωδία.

Και άλλος υπουργός να ήταν στη θέση του κυρίου Καραμανλή τα ίδια θα έλεγε. Είτε ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση, είτε το ΠΑΣΟΚ, είτε οποιοδήποτε άλλο κόμμα. Γιατί πολύ απλά έτσι έχουν μάθει. Αν σέβονταν και αγαπούσαν τους πολίτες της χώρας αυτής θα έκαναν τα πάντα για να μην συμβαίνουν τέτοιες τραγωδίες και μετά θα απευθύνονταν με ύφος χιλίων Καρδιναλίων.

Δυστυχώς αυτό συμβαίνει καθώς διαχρονικά έχει αποδειχθεί πως το κράτος (μέσω των εκλεγμένων αντιπροσώπων) δεν σέβεται, ούτε αγαπάει τους πολίτες του.

Παχιά λόγια θα ακούσουμε από όλους και ίσως κάτι να αλλάξει στις συγκοινωνίες όμως για ποιό λόγο αυτό να συμβεί μετά εορτής.

Υ.Γ. Το ίδιο συμβαίνει και στο Δημόσιο. Μία επίσκεψη να κάνει κανείς σε δημόσια υπηρεσία (νοσοκομείο, δικαστήριο, αστυνομικό τμήμα, εφορία κλπ) και στις περισσότερες περιπτώσεις θα δει μουτρωμένους ανθρώπους πίσω από ένα γραφείο να του κάνουν τη ζωή δύσκολη γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει σεβασμός.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια