Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους νεαρή που συνελήφθη για υπόθεση ναρκωτικών έξω από σχολείο στη Νέα Σμύρνη - Η δήλωση του δικηγόρου της Γεωργίου Κριεμάδη


Πριν από λίγες ημέρες οι αστυνομικοί είχαν περάσει χειροπέδες  σε τέσσερα άτομα έξω από δημοτικό σχολείο στη Νέα Σμύρνη για υπόθεση ναρκωτικών.

Το Bloko.gr δημοσιεύει δήλωση του Γεωργίου Κριεμάδη ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση νεαρής που συνελήφθη από τους αστυνομικούς:


Ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές από αυτόπτη μάρτυρα, ότι κάποιος άνδρας τοποθέτησε μία νάιλον συσκευασία σε θάμνο δίπλα από δημοτικό σχολείο της Νέας Σμύρνης. 

Η αστυνομία εντόπισε τη συσκευασία, μέσα στην οποία υπήρχαν ναρκωτικές ουσίες καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας. Κατόπιν αναζήτησης από τις αστυνομικές αρχές, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και η εντολέας μου, στους οποίους ασκήθηκε ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα. 

Η εντολέας μου αρνήθηκε ευθύς εξαρχής τις κατηγορίες και αποδείξαμε ενώπιον της ειδικής ανακρίτριας του τμήματος ναρκωτικών πως δεν σχετίζεται με τις ναρκωτικές ουσίες που εντοπίστηκαν. Για το λόγο αυτό αφέθηκε ελεύθερη και μάλιστα δεν της επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΡΙΕΜΑΔΗΣ 


  



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια