Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέα υπόθεση βιασμού και μαστροπείας ανήλικου στην Κρήτη – Συνελήφθησαν γιατρός και μουσικός




Δύο άνδρες, ένας γιατρός και ένας μουσικός, κατηγορούνται στην Κρήτη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκου.



Οι αστυνομικοί αναζητούν δύο ακόμη δράστες ενώ έχουν εντοπίσει 29 προφίλ στο Instagram, που σχετίζονται με την υπόθεση.

Θύμα φέρεται να είναι ένα αγόρι 16 ετών σήμερα και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η ανατριχιαστική αυτή υπόθεση άρχισε να εκτυλίσσεται από το 2018 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2023.




Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ένας 66χρονος μουσικός που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τους γονείς του ανήλικου είχε φτάσει στο σημείο, χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανέναν, από το 2018 να βιάζει το ανήλικο παιδί.



Μάλιστα, το απειλούσε και το εξανάγκαζε σε διάφορες άσεμνες πράξεις που έφταναν και μέχρι το βιασμό.

Το 2020 μάλιστα ανάγκασε το 16χρονο σήμερα παιδί να του στείλει βίντεο και φωτογραφίες με γυμνό περιεχόμενο, με τον 66χρονο μουσικό να στέλνει το υλικό αυτό σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης ενώ είχε δημιουργήσει και προφίλ στο όνομα του ανήλικου, χωρίς εκείνος να το θέλει.






Από την έρευνα προέκυψε ότι το Δεκέμβριο του 2022 έως το Φεβρουάριο του 2023 έκλεινε ραντεβού και προωθούσε σε άνδρες τον ανήλικο, οι οποίοι τον βίαζαν.

Μάλιστα, ένας από αυτούς είναι ο γιατρός, που συνελήφθη.



Ο γιατρός υποστήριξε μετέπειτα στους αστυνομικούς ότι όταν είδε στο ραντεβού πως επρόκειτο για 16χρονο, έφυγε από το δωμάτιο.

Η έρευνα των αστυνομικών έδειξε, επίσης, ότι ο μουσικός είχε δημιουργήσει και τρία ψεύτικα προφίλ στο Instagram, μέσω των οποίων συνομιλούσε με άλλους χρήστες, στέλνοντάς τους μάλιστα πορνογραφικό υλικό με πρωταγωνιστή τον 16χρονο.



Η υπόθεση συνεχίζει να απασχολεί τις αστυνομικές Αρχές στην Κρήτη ενώ στα εγκληματολογικά εργαστήρια έχουν σταλεί κινητά τηλέφωνα, κάρτες sim και τάμπλετ, που εντοπίστηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων.




Πηγή: www.cnn.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια