Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αχαΐα: Αναβαθμίσεις, μετακινήσεις και επιστροφές στην Πυροσβεστική – Οι νέοι διοικητές υπηρεσιών


Ανέλαβαν καθήκοντα οι νέοι διοικητές των πυροσβεστικών υπηρεσιών στην Αχαΐα, μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας τοποθετήσεων αξιωματικών.

Αναβαθμίσεις και μετακινήσεις στις υπηρεσίες της Πυροσβεστικής στην Αχαΐα μετά και την ολοκλήρωση τις τοποθετήσεις των αξιωματικών στο πλαίσιο των τακτικών Κρίσεων του Σώματος, κατά τις οποίες προήχθησαν στον βαθμό του πυράρχου οι Αργύρης Φαλίδας και Βασίλης Μαρτζάκλης και αντιπύραρχου οι Γιώργος Κολοκοτσάς, Κωνσταντίνος Μπαλτάς, Ανδρεάς Δημητρόπουλος και Θεόδωρος Φιλιππόπουλος.

Διοικητής του Α’ Πυροσβεστικού Σταθμού Πάτρας ανέλαβε ο Γιώργος Κολοκοτσάς, ο οποίος έπειτα από ένα χρόνο θητείας, μετακινήθηκε από την ΠΥ Αιγίου. Ο κ. Κολοκοτσάς, που κατά το παρελθόν έχει θητεύσει και ως διοικητής της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών, διαδέχεται τον προκάτοχο του, πύραρχο Αργύρη Φαλίδα, που αναβαθμίστηκε σε διοικητή Πυροσβεστικών υπηρεσιών Αχαΐας.


O Γιώργος Κολοκοτσάς,

Ο επιπυραγός Παναγιώτης Μιχαλόπουλος από τον Α’ Πυροσβεστικό Σταθμό Πατρών (υποδιοικητής) ανέλαβε καθήκοντα διοικητή της ΠΥ, στο Αίγιο.



O Παναγιώτης Μιχαλόπουλος

Επιστροφή σε γνώριμα μέρη για τον Κωνσταντίνο Μπαλτά. Ο μέχρι πρότινος διοικητής Καλαβρύτων αναλαμβάνει τα ηνία της ΠΥ ΒΙΠΕ Πάτρας, με υποδιοικητή τον επιπυραγό Κωνσταντίνο Σκρεμμύδα. Πρόκειται για υπηρεσία που γνωρίζει καλά, καθώς πριν τη μετάθεσή του στα «ορεινά» της Αχαΐας το 2022, υπηρετούσε ως υποδιοικητής. Με την ανάληψη καθηκόντων από τον κ. Μπαλτά, καλύπτεται το κενό από την μετακίνηση του πυράρχου Βασίλη Μαρτζάκλη στη Ζάκυνθο, ως διοικητής Νομού.


O Kωνσταντίνος Μπαλτάς Φωτο kalavrytanews

Παραμονή στα Καλάβρυτα και αναβάθμιση για τον Ανδρέα Δημητρόπουλο, που ανέλαβε διοικητής της ΠΥ, στην οποία μέχρι πρότινος υπηρετούσε ως υποδιοικητής.


Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος

Στη θέση του παραμένει ο διοικητής της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών, Θεόδωρος Φιλιππόπουλος.


Ο Θεόδωρος Φιλιππόπουλος

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Πηγή: pelop.gr





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια