Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέα Ιωνία: Πώς βρέθηκε το βίντεο της δολοφονίας – Η σχέση του νεκρού με τα άτομα που αναζητούνται




Νέα δεδομένα αλλά και ξεκάθαρη εικόνα για το τι ακριβώς συνέβη μέσα στο κατάστημα της Νέας Ιωνίας, όπου έπεσε νεκρός μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών ένας θαμώνας, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μετά την ανακάλυψη από τους αστυνομικούς, που ήταν κρυμμένο το καταγραφικό μηχάνημα από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, που διέθετε τελικά το νυχτερινό κέντρο.











Αρχικά, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε πει στους αστυνομικούς ότι, οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος έδιναν, μεν, εικόνα, από τα όσα συνέβαιναν μέσα στο κατάστημα, όμως δεν καταγράφονταν.

Οι αστυνομικοί που αναζητούσαν πώς ακριβώς έγινε το περιστατικό με την ανταλλαγή των πυροβολισμών που οδήγησε στο θάνατο του υδραυλικού, δεν πίστεψαν αυτή την εκδοχή, που έδινε ο ιδιοκτήτης και συνέχισαν την αναζήτηση. Τελικά, εντόπισαν το άτομο, που λίγη ώρα μετά τους πυροβολισμούς πήρε και έκρυψε το καταγραφικό.



Μέσα στο υλικό αυτό, όταν στάλθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια, διαπίστωσαν ότι είναι καταγεγραμμένη όλη η σκηνή του εγκλήματος. Τα επτά γεροδεμένα άτομα μπαίνουν στην καφετέρια και εντοπίζουν τον υδραυλικό, με τον αδελφό του οποίου είχε δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση το προηγούμενο διάστημα, να κάθεται με έναν άνδρα, με τον οποίο είχαν διαφορές. Τα επτά άτομα κάθονται στο τραπέζι, αρχίζουν όμως αμέσως οι αντεγκλήσεις με το άτομο, που καθόταν μαζί με τον υδραυλικό. Στην είσοδο του καταστήματος, λίγο πριν φύγουν, ανταλλάσσουν πυροβολισμούς ένας άνδρας από την παρέα των επτά, με τον άνδρα που καθόταν μαζί με τον υδραυλικό.



Ο υδραυλικός βρέθηκε στα διασταυρούμενα πυρά, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός. Για όλα τα άτομα που εμπλέκονται στο περιστατικό έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, ενώ ένας 23χρονος συνελήφθη χθες, Δευτέρα (20/3) δεν είναι όμως αυτός που πυροβόλησε, όμως συμμετείχε στην ομάδα των επτά ανδρών.


Πηγή: www.cnn.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια