Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εξιχνιάστηκαν κλοπές από επιχειρήσεις σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά


Εξιχνιάστηκαν, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Ζακύνθου και Αργοστολίου, τρεις διαφορετικές περιπτώσεις κλοπών από επιχειρήσεις και σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος έξι ημεδαπών, για το αντίστοιχο αδίκημα.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, η έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου είχε σαν αποτέλεσμα την ταυτοποίηση ενός ημεδαπού, ως δράστη κλοπής ενός κινητού τηλεφώνου, από κατάστημα στο Γαϊτάνι Ζακύνθου, πρωινές ώρες της (10.08.2022).

Στη δεύτερη περίπτωση, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, εξακρίβωσαν την εμπλοκή δύο ημεδαπών, σε υπόθεση κλοπής από κατάστημα στην περιοχή των Αλυκών, το πρωί της (17.03.2023), όπου από τον προαύλιο χώρο αφαίρεσαν σωλήνες χαλκού και οικιακό εξοπλισμό.

Τέλος, στην Κεφαλονιά, από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, διακριβώθηκε η δράση τριών ημεδαπών, οι οποίοι κατά το χρονικό διάστημα από τις μεσημεριανές ώρες της (24.03.2023) έως και το πρωί της (25.03.2023), αφαίρεσαν από επιχείρηση στο Αργοστόλι, εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών και υδραυλικό εξοπλισμό. Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργήθηκε, τα αντικείμενα που αφαιρέθηκαν, βρέθηκαν και επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα διαβιβασθούν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια