Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σεπόλια: Στη φυλακή ο πρωην διαιτητής - Νέα προθεσμία ο Μίχος



Προσωρινά κρατούμενος ο πρώην διαιτητής που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος της 12χρονης από τα Σεπόλια.


Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο οδοντοτεχνίτης και πρώην διαιτητής Φίλιππος Ντόβας που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος της 12χρονης από τα Σεπόλια, ενώ νέα προθεσμία για να απολογηθεί συμπληρωματικά πήρε ο Ηλίας Μίχος, που θα εμφανιστεί ενώπιον της ανακρίτριας τη Δευτέρα 6 Μαρτίου.

Ο 60χρονος κατηγορούμενος που καταγγέλθηκε από τη 12χρονη στην τελευταία κατάθεση της στη Διεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, αρνείται πλήρως όσα του αποδίδονται και υποστηρίζει ότι γνώριζε την οικογένεια της ανήλικης και τη βοηθούσε. Ωστόσο, δεν κατάφερε να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα που τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο για την υπόθεση αυξάνοντας τον αριθμό των προφυλακισμένων στα 20 πρόσωπα. Ο ίδιος φαίνεται πως δεν περίμενε την απόφαση αυτή και φανερά σοκαρισμένος ξέσπασε σε κλάματα τη στιγμή που οδηγήθηκε με χειροπέδες μέσα στο περιπολικό.

Πάντως, σε συνέντευξη που είχε δώσει στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στο Open» υποστήριξε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση και εκτίμησε ότι η καταγγελία έρχεται από πολιτικούς του αντιπάλους. «Το ότι συμβαίνει αυτή τη στιγμή και μάλιστα προεκλογικά, με βάζει σε πολλές υποψίες» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως γνωρίζει την οικογένεια της 12χρονης μια εικοσαετία.

Ο κατηγορούμενος δεν έδωσε απάντηση στο γιατί η 12χρονη έκανε λόγο στην κατάθεση της για επαφή μαζί του, σημειώνοντας πως είχε φιλικές σχέσεις με πολλά πρόσωπα από τη γειτονιά του. «Όταν είσαι μια γειτονιά, στα 50 μέτρα, και το κοριτσάκι πέρναγε μια φορά τι βδομάδα, «τι κάνετε κύριε Φίλιππα», το ένα το άλλο. Όπως και η μητέρα της όταν πήγαινε τα παιδιά στο σχολείο. Όταν έχεις μια καλημέρα με ευγένεια, το κάνεις με όλους τους γείτονες» είπε ο πρώην διαιτητής και επέμεινε ότι ποτέ δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή με το κοριτσάκι.

«Αυτό δεν έγινε ποτέ, σε ό,τι έχω ιερό στη ζωή μου. Εγώ πνίγομαι όταν τα βλέπω όλα αυτά. Λέει ήταν ένας άντρας που είχε έρθει σε επαφή», ανάφερε και υπογράμμισε ότι η 12χρονη περνούσε με το ποδήλατο από το γραφείο του και ζητούσε χρήματα από τον ίδιο ή όσους βρίσκονταν εκεί γιατί η οικογένεια είχε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.








Πηγή: www.newsbomb.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια