Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Ραγιάδες Αστυνόμοι;;''


Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού-αναγνώστη του Bloko.gr:

Ποια η θέση της ΠΟΑΞΙΑ στο έκτρωμα του Π.Δ. 34/2023 ΦΕΚ 73/Α/23-3-2023.
Έτσι αγωνίζεσθε για τα μέλη σας κ. Συνδικαλιστές της πανελλήνιας ομοσπονδίας Αξιωματικών;

Εκτός αν οι Αξιωματικοί για εσάς είναι μόνο όσοι προέρχονται από ΣΑΕΑ ενώ οι λοιποί απλός " ραγιάδες" του συστήματος, οπότε πείτε την άποψη σας με παρρησία.
Ως Αξιωματικοί οφείλετε να εφαρμόζετε στο ακέραιο τούς νόμους και το Σύνταγμα.


Παραδειγματιστειτε από την ηγεσία τών Ε.Δ. που ορκίζει και παραδειδει ακόμα και τα ξίφη σε απόστρατους χαμηλόβαθμους Αξκους που προαγωνται ακόμα και από ΕΠΟΠ .

Η ισονομία των εργαζομένων λοιπόν κύριοι είναι βασικός πυλώνας του Συντάγματος μας και του δικαίου μας. Εφαρμόσετε την!
Αν για κάποιο λόγο δεν τιμάται τους Αξιωματικούς που προήχθησαν από Υπαξιωματικούς τότε μήπως δεν τιμάται το Σώμα στο οποίο προορίζεται να ηγηθείτε.

Αν δεν τούς τιμάται ως Αξιωματικούς και ως επαγγελματίες με εμπειρία και προσφορά στο σώμα γιατί τους εγγράφετε ως μέλη σας και λαμβάνετε τις εισφορές τούς;
Γιατί τους αξιολογείται και τους προάγεται κάθε χρόνο;

Οι νοοτροπίες ραγιαδισμου τελείωσαν, απευθύνεστε σε επαγγελματίες που έδωσαν πανελλαδικές και εισήλθαν στο σώμα με υψηλές βαθμολογίες και το Π.Δ. αυτό δεν θα περάσει...



Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μια χαρά είναι καθώς υπάρχει έλλειψη προσωπικού και ΑΞΥΠ σε υπηρεσίες
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχω μια απορία γιατί το διαβάζω κ αλλού...ποιος εν δυνάμει αστυνόμος με τα χρόνια μπήκε με πανελλήνιες στο σώμα?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έτσι ακριβώς όπως τα αναφέρεις είναι συνάδελφε. Η θέση της ΠΟΑΞΙΑ είναι να παίρνει τηλέφωνα πριν τις εκλογές, να κάνει εγγραφές και να εισπράττει τις συνδρομές. Ως εκεί.
Κύριο μέλημα της είναι να βγάζει κόμπλεξ εναντίον των Ανθ/μων και των Αξ/κων του "Νόμου" για να ικανοποιεί κυρίως τους Τεματζηδες και δευτερευόντως τους ΣΑΕΑ. Γι'αυτό πρέπει και απαιτείται να πάρει ξεκάθαρη θέση για τους Αξ/κους του "Νόμου" με συγκεκριμένες προτάσεις. Αλλιώς ΆΜΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΉ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να είμαστε εγγεγραμμένοι σε ένα σωματείο που όχι μόνο δεν ενδιαφέρεται αλλά επί της ουσίας μας βάλει κι'ολας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν υπάρχει έλλειψη προσωπικού και Αξυπ ας κάνουν και οι υπόλοιποι Αστυνόμοι, μην φοβάστε δεν θα σας σπάσει το νυχάκι. Αλλά αυτή την καρέκλα εσείς δεν την είδατε ποτέ και την φοβάστε όπως ο διάολος το λιβάνι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι απόφοιτοι της Σχολής Αστυφυλάκων (και κατ'επέκταση οι Ανθ/μοι-Αξκοι του νόμου) είναι οι πιο αδικημένοι από όλους. Όλοι οι υπόλοιποι προωθούν τα συντεχνιακά τους συμφέροντα μέσω των Σωματείων τους. Η Αξ/κοι και ΤΕΜΑ μέσω της ΠΟΑΞΙΑ, Οι Ε.Φ. και Σ.Φ. μέσω των Σωματείων τους. Οι απόφοιτοι της Σχολής Αστυφυλάκων είμαστε πλέον η ραχοκοκαλιά και η πλειοψηφία του Σώματος. Θα πρέπει να δημιουργηθεί ξεχωριστό Σωματείο που θα ενδιαφέρεται πραγματικά για εμάς. Μόνο έτσι θα δούμε άσπρη μέρα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μια χαρά είναι η ορθογραφία σου, πάνε μίλα της.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και πολύ καλά έκαναν. Δηλαδή όποιος γίνει αστυνόμος Β με τα χρόνια σταματάει να δουλεύει,? Να κάνουν αξυπ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καποιοι Αστυνομοι Β μονοι τους απαξιωνουν τον βαθμο καθως τρεμουν να αναλαβουν μια θεση ευθυνης ανταξια του βαθμου τους . Κρυβονται σε γραμματειες και περίπολιες . Οποτε ας κανουν αξυπ γιατι και το τιποτα πεθανε πια .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι απόφοιτοι της σχολής αστυφύλακων είναι οι οπιο αδικημένοι όλα αυτά τα χρόνια και με αυτό το Π.Δ είναι ακόμα μια απόδειξη που πρέπει να ανοίξουμε όλοι τα μάτια μας, όσοι δεν έχουμε βύσμα κάνουμε τα πάντα από όταν βγήκαμε από την σχολή αστυφύλακων, δώσαμε εξετάσεις γίναμε αρχιφυλακες και τώρα μετά από 19 χρόνια γινόμαστε υ/β συνεχίζουμε να κάνουμε Αξυπ και μέχρι τα 50 θα κάνουμε Αξυπ.Οι Αξιωματικοί βγαίνουν από την σχολή 22 χρονων και κάνουν Αξυπ στην καλύτερη μέχρι τα 28 ,γιατί πλέον ούτε αυτό κάνουν, πιάνουν τις επιτελικός θέσεις, δεν έχουν ιδέα πως δουλεύουν έξω οι συνάδελφοι και σαν Αστυνόμικοι Υποδιευθυντες πηγαινου στα τμήματα διοικητές και δεν ξέρουν που πηγαίνουν τα 4...και συνεχίζουμε και ασχολούμαστε με τους ψευτοσυνδικαλιστες της ποασυ και της ποαξια. Όλοι για φτύσιμο είναι και όσοι συνάδελφοι λένε ότι όταν πάμε Αστυνομοι Β και δεν θα δουλεύουμε μάλλον Αξιωματικός θα είναι που δεν έχει δουλέψει ούτε 5 χρόνια βολεύτηκες σε ένα γραφείο και θέλει ο Α/β με τα χρόνια στα 50 του δηλαδή να κάνει Αξυπ. Να καταργηθεί η Αξιωματικών και ο συνδικαλισμος να ησυχάσουμε από τις φόλες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Υπάρχουν και αυτά:
1) Προεδρικό Διάταγμα 82/2021 - ΦΕΚ 201/Α/30-10-2021
2) Σύνταγμα της Ελλάδας Όπως αναθεωρήθηκε με το Ψήφισμα της 27ης Μαΐου 2008
της Η΄ Αναθεωρητικής Βουλής των Ελλήνων
- Επίσης να γνωρίζει ο φίλος "για τον αν μπήκε κανείς Αστυνόμος του Νόμου με Πανελλήνιες" ότι ο Αρχηγός, οι Υπαρχηγοί και οι συνάδελφοι μέχρι το βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή δεν μπήκαν με Πανελλήνιες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οταν έχεις 35 χρόνια και είσαι Α/Β και έχεις κάνει στην καριέρα σου πάνω απο 5 χιλιάδες μεταγωγές κρατουμένων στα δικαστήρια, έχεις κάνει Αξυπ ως Αρχ/κας, Ανθ/μος και Υπαστυνόμος, πέρα απο τα γήπέδα και τα λοιπά μέτρα, νομίζω οτι πάει πολύ να εξακολουθείς να κάνεις Αξυπ και ως Α/Β. Ντροπή σε αυτούς που το πρότειναν, αλλα και σε αυτους που το υποστηρίζουν. Αλλά να ξέρετε εμείς οι ΒΙΤΑΔΕΣ οπως μας λέτε θα αντέξουμε, αλοίμονο στα "μαμούχαλα" που δεν μπορουν να συντάξουν μία πρόταση και κάθε μέρα τους διορθώνω το όνομά τους. Και το συνδικαλισμό, η γενιά μου τον ξεκίνησε "γατάκια" Αει σιχτιρ επιτέλους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τουτα κι εκείνα φέρανε τα άλλα..Όταν φτιάχνεις 3 κατηγοριες αξιωματικόυς αυτά είναι αναπόφευκτα.Αξιωματικοι μόνο με ΣΑΕΑ και από το σώμα τέλος!Οι ανακριτικοι με τα χρόνια μέχρι υπαστυνόμοι Α.Οποιος θέλει να διαβάσει και να κάτσει 4 χρόνια στη ΣΑΕΑ.Ανθυπαστυνομοι και υπαστυνόμοι μη ανακριτικοι με ένα μήνα σεμινάριο που να τους βάλεις?Αξυπ δεν κάνουν δεν ξέρουν,σκοπια είναι αξιωματικοί δεν μπαίνουν,περιπολικό είναι κουρασμένοι και υποτιμητικό ε τι στο διάολο θα κάνουν,υψηλή εποπτεία?.Δεν φταίνε αυτοί βέβαια,αλλά οι φωστήρες που δημιούργησαν αυτά τα τερατουργηματα νόμους.