Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΤΟΥ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ






Με αφορμή τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κέντρο της Αθήνας και το βανδαλισμό του υπηρεσιακού οχήματος στην πλατεία του Μοναστηρακίου, η ηγεσία ψάχνοντας να βρει τους φταίχτες με ελαφρά τη καρδία προσπαθεί να χρεώσει την ευθύνη στην ομάδα ΟΠΚΕ (Δυτικής Αττικής) που είχε διατεθεί για μέτρα στο Μοναστηράκι.

Με εντολή το κέντρου η εν λόγω ομάδα έπρεπε να κινείται πέριξ Μοναστηρακίου εν μέσω πολυπληθούς διαδήλωσης.

Όπως και έπραξε η ομάδα, έχοντας 5 άτομα στο ενεργητικό της με δυο βαριά δυσκίνητα αγροτικά οχήματα, μόλις ενημερώθηκαν ότι βανδαλίζεται υπηρεσιακό όχημα, κινήθηκαν προς το πλήθος 500 ατόμων και αφού τους απομακρύναν, έσβησαν με ιδία μέσα την φωτιά στο περιπολικό.

Από αυτήν την ομάδα λοιπόν, για ένα ακατανόητο λόγο, ο Διοικητής της ζητάει πειθαρχικές ευθύνες, γιατί αναζητάει επειγόντως ένα φταίχτη.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Δυτικής Αττικής από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στους συναδέλφους και τους στηρίζει για κάθε νόμιμη ενέργεια τους.

Επίσης πότε θα μας απαντήσει η διοίκηση στα δικά μας καίρια ερωτήματα;

Όπως ποιος εγγυάται την ασφάλεια των ομάδων όταν διατάσσονται να παρατάσσουν τα βαριά και δυσκίνητα οχήματά τους στα στενά της Αθήνας εν μέσω ταραχών με πάντα τον κίνδυνο να εγκλωβιστούν.

Ποιος τελικά θα μας πει ποιος είναι ο ρόλος της ΟΠΚΕ; είναι μια τακτική ομάδα που επιχειρεί ή είναι κάθε φορά ότι μας συμφέρει όπως μια μικρή διμοιρία, μια μεγάλη ΔΙΑΣ, ένα περιπολικό με πολλά άτομα ή μια δεξαμενή ατόμων για την πλήρωση των μέτρων και την φύλαξη στόχων;

Επίσης από τώρα και στο εξής θα βλέπουμε την εξής τραγελαφική εικόνα, άντρες της ΟΠΚΕ με όλη την βαριά εξάρτηση που κουβαλάνε και όλα τα υλικά που φέρουνε στην υπηρεσία τους, να φυλάνε αίθουσες δικαστηρίων, ενισχύοντας την υπηρεσία του Μεταγωγών. Κάθε μέρα 4-6 άτομα ξεκινάνε από τις εναπομείνασες και υποστελεχωμένες Ομάδες της Δυτικής Αττικής να φυλάξουν τα δικαστήρια.

Αυτά κύριοι της Διοίκησης είναι προβλήματα που χρήζουν άμεσης λύσης.

Από το να ψάχνετε εξιλαστήρια θύματα φροντίστε να επιλύσετε τα προβλήματα και τις ανησυχίες των συναδέλφων που θέλουν να γυρνούν ασφαλείς στις οικογένειες τους.



Για το Δ.Σ.



-Ο-

Πρόεδρος



ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος

-Ο-

Αν. Γεν. Γραμματέας



ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ Ηλίας



Πηγή: easyda.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια