Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το βίντεο με τον γερανό της Τροχαίας που κόβει την ανάσα από τα επεισόδια στην Αθήνα


Σοκ προκαλούν οι εικόνες από την Ακαδημίας κατά τη διάρκεια των σημερινών επεισοδίων που έγιναν στην Αθήνα όπου ο οδηγός ενός γερανού της Τροχαίας αναπτύσσει ταχύτητα ώστε να αποφύγει τα οδοφράγματα που προσπαθούν να στήσουν κουκουλοφόροι με κάδους απορριμάτων.

Ένας νεαρός όπως διακρίνεται στο βίντεο πεφτει στο δρόμο την στιγμή που το όχημα εκτοξέυει τους κάδους με τους υπόλοιπους κουκουλοφόρους να σπεύδουν ώστε να δουν αν έχει τραυματιστεί.



Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ευτυχώς τη γλίτωσε ο οδηγός του γερανού.... Να τους γίνει μάθημα την άλλη φορά στο κέντρο επιχειρήσεων να μην στέλνουν δυνάμεις τόσο κοντά σε αναρχομπαχαλάκηδες που διψάνε για αίμα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είπαμε ένας τραυματίας αστυνομικός πάντα βολεύει και εκτονώνει την κατάσταση…..…
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να γίνει ΕΔΕ , γιατί έφυγε , έπρεπε να κάτσει να τις "φάει" !!!! Και τα Εξάρχεια να διατάξουν "προφορική" ,γιατί τους ξέφυγε ο γερανός , τέτοια ανοργανωσιά , από αναρχικούς είναι αδιανόητη !!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η κυρία Γεροβασιλη χαρακτηριζει δολοφόνο τον οδηγό του γερανού της αστυνομίας.... Αφού λέει ότι πρόκειται για δολοφονική διαφυγή του οχήματος.... Το ότι το αυτοκίνητο της το οποίο κινείται και συντηρείται με έξοδα του δημοσίου και έγινε στόχος των αναρχικών προκαλώντας του φθορές δεν τη νοιάζει.... Μήπως το πληρώνει από την τσέπη της? όχι βέβαια... Και ο οδηγός του γερανού έπρεπε να κάτσει εκεί να καταστραφεί ένα πανάκριβο αυτοκίνητο του δημοσίου και ο ίδιος να κινδυνεύσει από τους αναρχικούς.... Αυτή η κυρία για ένα διάστημα ήταν και υπουργός προστασίας του Πολίτη.... Εύγε....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ... ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΔΙΕΤΡΕΧΕ ΕΑΝ ΕΜΕΝΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ... ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΕΙΣ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑΝΘΡΩΠΟΙ....