Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο A.S.P. της Ε.ΑΣ.Υ.Α. για εκπαιδευτές της ΕΛ.ΑΣ.


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 14-15-16 Μάρτιου 2023 στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, σεμινάριο πιστοποίησης εκπαιδευτών σε χρήση ράβδου, χειροπέδων και φακού από την εταιρία Armament Systems and Procedures (A.S.P.) για πιστοποιημένους εκπαιδευτές της Ελληνικής Αστυνομίας.

Άπαντες οι συμμετέχοντες έλαβαν εξειδικευμένες γνώσεις στα ανωτέρω γνωστικά αντικείμενα, πιστοποίηση εκπαιδευτή από τις Η.Π.Α. αλλά και πλούσια δώρα όπως εγχειρίδιο εκπαιδευτή, δυο φακούς, ατσάλινες χειροπέδες τελευταίου τύπου, 4 χειροπέδες μιας χρήσης, εκπαιδευτικές χειροπέδες, θήκες μεταφοράς για όλα τα ανωτέρω και πολλά αναμνηστικά δώρα. Το κόστος του σεμιναρίου το οποίο καλύφθηκε εξ’ ολοκλήρου με την ευγενική χορηγία της εταιρίας Armament Systems and Procedures (A.S.P.) προς την Ένωσή μας, ανέρχεται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Το σεμινάριο παρακολουθήσαν εκπαιδευτές από 20 διαφορετικές Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. όπως Άμεση Δράση, Ο.Π.Κ.Ε., Δ.Α.Ε.Α., ΔΙ.ΑΣ., Υ.Δ.Ε.Ζ.Ι., Τμήμα Εκπαίδευσης Γ.Α.Δ.Α., Υ.Κ.Α. κ.λ.π.

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών βρισκόμαστε στο πλευρό του μάχιμου αστυνομικού και σε πρακτικά θέματα και μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, στόχος μας ήταν η προσφορά εξειδικευμένων γνώσεων στους εκπαιδευτές της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι στη συνέχεια θα μεταβιβάσουν στο υπόλοιπο Αστυνομικό προσωπικό τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες που αποκόμισαν από την εκπαίδευση αυτή.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στους εκπαιδευτές της A.S.P. κ. Underhill Paul Anthony, κ. Cedraoui Michael Tony και κ. ΤΟΥΡΤΙΔΗ Ευθύμιο, στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Ανθρώπινων Πόρων Α.Ε.Α. Α/Δ΄ κ. ΖΑΧΑΡΗ Γεώργιο, στον Διοικητή της Σχολής Μετεκπαίδευσης – Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Α/Δ΄ κ. ΠΑΛΙΟΓΙΩΡΓΟ Ηλία, στον Υποδιοικητή της Σχολής Μετεκπαίδευσης – Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Α/Υ΄ κ. ΜΑΝΤΖΙΩΡΗ Κωνσταντίνο και στον Τμηματάρχη Ο.Π.Κ.Ε Α/Α΄ κ. ΚΑΛΔΙΡΗ Αντώνιο για την καθοριστική τους συμβολή στην διοργάνωση του σεμιναρίου.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών θα συνεχίσει αγόγγυστα εκτός από την θεσμική εκπροσώπηση των μελών της και την ανάληψη παρόμοιων πρωτοβουλιών, με σκοπό την αναβάθμιση της εκπαίδευσης και της υπηρεσιακής ετοιμότητάς τους.

 

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

 




Πηγή: easya.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια