Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Όταν ο 44χρονος προπονητής είχε ταμπουρωθεί και επειλούσε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του


Tο μεσημέρι του Σαββάτου 2 Μάϊου 2020 ο συλληφθείς, πιθανώς υπό την επήρεια αλκοόλ, εισέβαλε σαν ταύρος σε υαλοπωλείο στο σπίτι όπου έμενε η εν διαστάσει σύζυγός του στην Ηλιούπολη. Κρατούσε δύο μαχαίρια και προκάλεσε ζημιές. Η γυναίκα τηλεφώνησε  σε συγγενείς για να την βοηθήσουν με τον 44χρονο να φεύγει. Στη συνέχεια όμως επέστρεψε ξανά στο διαμέρισμα με μία καραμπίνα. Στη θέα των αστυνομικών ταμπουρώθηκε, άρχισε να τους απειλεί και έλεγε ότι θα αυτοκτονήσει. 

Πέρασαν αρκετές ώρες μέχρι να τον πείσει διαπραγματευτής της αστυνομίας ώστε να παραδοθεί. Μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο στο Δαφνί με τη γνωμάτευση των γιατρών να αναφέρει ότι δεν έχρηζε αναγκαστικής νοσηλείας.

Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και παραπέμφθηκε ώστε να δικαστεί στο αυτόφωρο.

O 44χρονος που θα απολογηθεί τη Δευτέρα σύμφωνα με την αστυνομία εκθείαζε τις ανήλικες αθλήτριε τους και τις έπειθε να κάνουν ατομικές προπονήσεις μαζί του. Στη συνέχεια είτε στο γυμναστήριο είτε στο σπίτι του προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.


Από την έρευνα έχει προκύψει ότι θύματα του 44χρονου είναι πέντε κορίτσια.


Οι αστυνομικοί αναμένουν το πράσινο φως από την εισαγγελία ώστε να δημοσιοποιήσουν φωτογραφίες και στοιχεία του κατηγορούμενου.


Στο σπίτι, στα αυτοκίνητα και στη σχολή του προπονητή βρέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, δύο ταμπλετ, τρία λάπτοτ, ένας σκληρός δίσκος και μία κάρτα μνήμης που έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν αρχεία που ίσως σχετίζονται με τις καταγγελίες σε βάρος του.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια