Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χειροπέδες σε 41χρονο από το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας


Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της 22-3-2023, από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 41χρονος ημεδαπός για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, απειλές, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση, κλοπή και διατάραξη οικιακής ειρήνης, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα, ο 41χρονος ιδιοκτήτης επιχείρησης στα Καμίνια με αφορμή προσωπικές διαφορές που είχε με δύο αλλοδαπούς υπαλλήλους του, πρωινές ώρες της 21-3-2023 μετέβη στην οικία τους στα Καμίνια.

Όταν έφτασε στην εν λόγω οικία, τα άτομα που αναζητούσε, απουσίαζαν και εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην οικία ομοεθνής συγκάτοικος των ανωτέρω.

Ο 41χρονος αρχικά τον εξύβρισε με ρατσιστικές φράσεις θίγοντας την καταγωγή του, έπειτα τον απείλησε και αφαίρεσε το κινητό του τηλέφωνο.

Κατά την αποχώρηση του από το διαμέρισμα με τον παθόντα να τον ακολουθεί μέχρι την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας, ο 41χρονος του απηύθυνε εκ νέου υβριστικές εκφράσεις και απειλές με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

Ακολούθως, του επιτέθηκε με χτυπήματα στο κεφάλι, σπρώχνοντας τον στη τζαμαρία της εισόδου, με αποτέλεσμα τη θραύση της, με τον κατηγορούμενο αυτή τη φορά να χτυπάει το κεφάλι του θύματος στα θραύσματα.

Ο αλλοδαπός λιποθύμησε συνεπεία των τραυμάτων του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

 

 

 

 

 

 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια