Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χαλκιδική: Τέλος στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 26χρονης, βρίσκεται στη Γαλλία μαζί με το παιδί της





Σημεία ζωής έδωσε η 26χρονη που είχε εξαφανιστεί μαζί με το παιδί της από περιοχή της Χαλκιδικής - Επικοινώνησε με τις ελληνικές Αρχές από τη Γαλλία

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 26χρονη επικοινώνησε με τον διοικητή αστυνομικού τμήματος στην περιοχή της Χαλκιδικής και του ανέφερε ότι ότι βρίσκεται στη Γαλλία μαζί με το παιδί της και ότι είναι καλά στην υγεία της.



Είχαν προηγηθεί αναπάντητες κλήσεις του διοικητή προς την 26χρονη. Η νεαρή γυναίκα τηλεφώνησε για να δει ποιος την καλεί και συνομίλησε με τον αξιωματικό που ασχολείται με την υπόθεση.


Μάλιστα, ο αστυνομικός διοικητής να γίνει βιντεοκλήση για να βεβαιωθεί αφενός ότι είναι η ίδια και αφετέρου ότι είναι μαζί της και το παιδί.





Με αυτόν τον τρόπο, παίρνει τέλος το θρίλερ της εξαφάνισης αν και η νεαρή γυναίκα δήλωσε ότι θα παραμείνει στη Γαλλία, χώρα καταγωγής της και τόπο διαμονής της οικογένειάς της.

Φέρεται μάλιστα να είπε στον αξιωματικό ότι δεν περνούσε καλά και ισχυρίστηκε ότι ο σύντροφός της είχε κακοποιητική συμπεριφορά.

Σημειώνεται ότι ο 32χρονος σύντροφός της είχε καταγγείλει πως την Τρίτη 21 Μαρτίου, η 26χρονη έφυγε από το σπίτι τους παίρνοντας μαζί και το παιδί.
Πηγή: www.dikaiologitika.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια