Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αγ. Παντελεήμονας: Χειροπέδες σε 24χρονο για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά δύο ατόμων – Αναζητείται ο συνεργός του


Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.



Εξιχνιάστηκε από την ΕΛΑΣ υπόθεση με απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο 21χρονων που διαδραματίστηκε βραδινές ώρες της 28 Φεβρουαρίου 2023 στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.



Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη 24χρονος ως δράστης της ανωτέρω εγκληματικής πράξης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Αναζητείται έτερος άνδρας που μετείχε στην εν λόγω επίθεση.


Ειδικότερα, ο 24χρονος μαζί με τον έτερο άνδρα περνούσαν από δρόμο στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, όταν διασταυρώθηκαν με τους 21χρονους. Αμέσως μετά, τους προσέγγισαν και εξαπέλυσαν επίθεση σε βάρος τους με χρήση σωματικής βίας.
Eurokinissi


Ο 24χρονος χτύπησε με τη λαβή του πιστολιού που έφερε έναν εκ των παθόντων στο κεφάλι. Ακολούθως ο ίδιος πυροβόλησε προς το μέρος τους τρεις φορές, χωρίς να βληθεί κάποιος.

Στο σημείο της επίθεσης περισυλλέχθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κάλυκες και ένα φυσίγγιο. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 24χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε επιπλέον ένα φυσίγγιο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: www.dikastiko.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια