Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πανελλήνιες 2023: Λήγει σήμερα η προθεσμία για τις Σχολές της Πυροσβεστικής




Λήγει σήμερα η προθεσμία υποβολής αίτησης για την εισαγωγή στις σχολές της Πυροσβεστικής, μέσω των Πανελλήνιων εξετάσεων 2023.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος η διαδικασία υποβολής των σχετικών δικαιολογητικών των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό εισαγωγής των Σχολών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας ξεκίνησε τη Δευτέρα 13 Μαρτίου και λήγει σήμερα, Δευτέρα 20 Μαρτίου.



Μετά την ηλεκτρονική υποβολή της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης, η υποβολή όλων των δικαιολογητικών, υποχρεωτικών (της παρ. 2 του ΚΕΦ.Γ΄ της προκήρυξης) και ειδικών κατηγοριών (της παρ. 3 & 4 του ΚΕΦ.Γ΄ της προκήρυξης), διεκπεραιώνεται ηλεκτρονικά, με σάρωση αποκλειστικά σε μορφή PDF και αποστολή τους στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου dikaiol@psnet.gr από Τρίτη 14/03/2023 έως και Τρίτη 21/03/2023.



Η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή στις Σχολές Αξιωματικών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος: fireservice.gr

Πηγή: www.dikaiologitika.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια