Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συντάξεις αστυνομικών: Όλοι είναι στο 2020 και η ΕΛΑΣ βρίσκεται στο 2023


Το Bloko.gr επικοινώνησε με αρμόδιες υπηρεσίες οι οποίες διαβεβαιώνουν πως η διαδικασία έκδοσης συντάξεων προχωράει με γοργούς ρυθμούς και μάλιστα οι συντάξεις αρχίζουν να χορηγούνται μέσα -το πολύ- σε τρεις μήνες από την τελευταία μισθοδοσία.


Παραθέτουμε κείμενο απάντηση σε προηγούμενο δημοσίευμα αναφορικά με την έκδοση συντάξεων:

Οι συνταξιοδοτικοί φάκελοι των διαγραφέντων αστυνομικών ξεκινήσανε να ολοκληρώνονται στις αρχές Μαρτίου όπου ενσωματωθήκανε τα Υπηρεσιακά και τα οικονομικά στοιχεία, τα οποία ξεκινάνε και εκδίδονται με την οικονομική διαγραφή η οποία έγινε στο τέλος Φεβρουαρίου, μέχρι σήμερα έχουν αποσταλεί στον ΕΦΚΑ πάνω από 400 συνταξιοδοτικοί φάκελοι και τις επόμενες ημέρες θα αποσταλούν οι υπόλοιποι από τους 700.

Για λόγους μηχανογραφικούς του ΕΦΚΑ δεν κατέστη δυνατό να εκδοθεί καμία σύνταξη στο τέλος του Μαρτίου αν και είχαν ήδη διαβιβασθεί, με συνέπεια οι πρώτες συντάξεις για το 2023 να πληρωθούνε στο τέλος του Απριλίου.

Αυτά τα λίγα προς ενημέρωση των αναγνωστών σας και καλό είναι όταν δημοσιεύονται άρθρα που θίγουνε Υπηρεσίες να προηγείται μια επικοινωνία μαζί τους ώστε να μην γράφονται ανακρίβειες, πόσο μάλλον για ένα φορέα που χορηγεί συντάξεις σε χρονικό διάστημα από 1 έως 3 μήνες από την τελευταία μισθοδοσία του προσωπικού του. όλοι είναι στο 2020 και η ΕΛΑΣ βρίσκεται στο 2023







Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας είναι καλά οι Αστυνομικοί και Πυροσβεστες που είναι εκεί .....