Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συμμετοχή της Ένωσής Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας στο 18ο Τακτικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η Ένωσή μας με μεγάλη χαρά αποδέχτηκε την πρόσκληση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων (Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.) προκειμένου να συμμετάσχει στο 18ο Τακτικό της Συνέδριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 6 και 7 Μαρτίου 2023 στο ξενοδοχείο “Royal Olympic” στην Αθήνα.

Η Ένωσή μας ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση, παρευρέθηκε στο εν λόγω Συνέδριο εκπροσωπούμενη από τον Γενικό Γραμματέα κ. Πέτρο Γιαρισκάνη ο οποίος απηύθυνε και σύντομο χαιρετισμό και τον Β’ Αντιπρόεδρο κ. Χαράλαμπο Μουρατίδη.

Την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. τίμησαν με την παρουσία τους η πολιτική και φυσική ηγεσία του Σώματος, μεταξύ των οποίων ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτης ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος ΣΚΟΥΜΑΣ, ο Προϊστάμενος Επιτελείου Αντιστράτηγος κ. Ελευθέριος ΓΚΑΡΙΛΑΣ, Βουλευτές, εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων, καθηγητές Ανώτατης Εκπαίδευσης και πλήθος άλλων επίσημων υπηρεσιακών και λοιπών παραγόντων.

Για το Προεδρείο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Τουλκερίδης Γεώργιος

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια