Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέα Σμύρνη: Πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης




Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στην επιφάνεια για την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης στη Νέα Σμύρνη - Ανάμεσα στους συλληφθέντες φέρεται να είναι βρίσκεται πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους συλληφθέντες που κατηγορείται για την μαστροπεία της 14χρονης στη Νέα Σμύρνη, φέρεται να είναι πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου».



Πρόκειται για νεαρό άτομο που είχε κάνει σοβαρές καταγγελίες για την υπόθεση της «Κιβωτού».


Το άτομο αυτό συνελήφθη χθες μαζί με τους άλλους δύο κατηγορούμενους για την υπόθεση της ανήλικης από τη δομή της Νέας Σμύρνης και αναμένεται να απολογηθεί την Παρασκευή στην ανακρίτρια.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τις συλλήψεις:

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βραδινές ώρες της 20-3-2023 στο Χαϊδάρι, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, τρεις ημεδαποί, 29, 25 και 24 ετών, κατά περίπτωση για μαστροπεία και αρπαγή ανηλίκων και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Αναζητείται και έτερος συγκατηγορούμενος των ανωτέρω.



Ειδικότερα, έπειτα από διερεύνηση καταγγελίας αναφορικά με γενετήσια εκμετάλλευση ανήλικης που διαμένει σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων στην Νέα Σμύρνη, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω από αστυνομικούς στην περιοχή του Χαϊδαρίου και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφάλειας Νέας Σμύρνης, όπου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τους για τις ανωτέρω πράξεις. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Θέμα χρόνου και νέα σύλληψη

Στο μεταξύ, θέμα χρόνου θεωρείται η σύλληψη και του άλλου ατόμου που εμπλέκεται στην υπόθεση της μαστροπείας της ανήλικης.

Η ΕΛΑΣ κάνει φύλλο και φτερό τα κινητά τηλέφωνα και τα social media της 14χρονης ενώ μέσω της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου οι αστυνομικοί αναμένεται να αντλήσουν νέα στοιχεία που θα «φωτίσουν» σκοτεινές πλευρές της υπόθεσης.

Πηγή: www.dikaiologitika.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια