Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Πάμε για δουλειά": Τα ανατριχιαστικά μηνύματα του Ταχίρ που εξέδιδε την 14χρονη - Επέστρεψε στο ίδρυμα η ανήλικη



Δίωξη για κακούργημα στους τρεις άνδρες που συνελήφθησαν και κατηγορούνται για μαστροπεία σε βάρος της 14χρονης.




Τρεις άνδρες, ηλικίας 24, 25 και 29 ετών, έχουν συλληφθεί έως τώρα, ενώ αναζητείται ένας ακόμη, για τη σοκαριστική υπόθεση με 14χρονη που διαμένει σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας.



Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος από την Εισαγγελία Πρωτοδικών και στη συνέχεια παραπέμφθηκαν σε ανακριτή. Συγκεκριμένα, κατηγορούνται κατά περίπτωση, για μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παιδική πορνογραφία.


Ενώπιον της 31ης ανακρίτριας θα βρεθούν στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής 24/3 και οι τρεις για να απολογηθούν. Η ανήλικη καταθέτει στο Τμήμα Ανηλίκων.


 
Επέστρεψε στο ίδρυμα η 14χρονη

Για την 14χρονη είχαν γίνει πολλές δηλώσεις εξαφάνισης και ηθελημένης διαφυγής, από τις κοινωνικές λειτουργούς του ιδρύματος φιλοξενίας, ωστόσο η ανήλικη επέστρεφε μετά από σύντομα χρονικά διαστήματα.

Στις 14:30 το μεσημέρι της Κυριακής διέφυγε και πάλι και επέστρεψε στις 08:15 το πρωί της Δευτέρας, ενώ έφυγε και πάλι στις 20:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας και γύρισε σήμερα το απόγευμα.
100 ευρώ για κάθε "ραντεβού"

Στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας η κοινωνική λειτουργός ενημερώθηκε από ανήλικη φιλοξενούμενη του ιδρύματος, φίλη της 14χρονης, ότι το ανήλικο κορίτσι έχει επαφές με έναν άνδρα με το όνομα "Ταχίρ", 30 χρόνων από το Μπαγκλαντές, με τον οποίο έχουν συμφωνήσει να εκδίδεται έναντι χρηματικού ποσού.

Η κοινωνική λειτουργός μίλησε με την 14χρονη, η οποία της είπε ότι από το βράδυ της Κυριακής έως και τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν είχε φύγει από το ίδρυμα, βρισκόταν σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας με τρεις άνδρες, με έναν εκ των οποίων ήταν κλεισμένη σε δωμάτιο χωρίς να αναφέρει κάτι παραπάνω.

Η κοινωνική λειτουργός προσπάθησε να μεταπείσει την 14χρονη να μη φύγει, ενώ ζήτησε και την βοήθεια της 16χρονης αδερφή της. Η 14χρονη είπε στην αδερφή της ότι είχε συναντηθεί με τον "Ταχίρ" και συμφώνησαν να εκδίδεται έναντι 100 ευρώ για κάθε ερωτικό ραντεβού, ενώ θα της έδιναν "ειδικά" ρούχα και εσώρουχα για αυτές τις συνευρέσεις σε σπίτι στην Ελευσίνα.

Η 16χρονη πήρε το κινητό της αδερφής της προκειμένου να την εμποδίσει να διαφύγει από το ίδρυμα αλλά δεν τα κατάφερε. Λίγο μετά την φυγή της 14χρονης, άγνωστος κάλεσε στο κινητό της τηλέφωνο και το απάντησε η 16χρονη προσποιούμενη την αδερφή της. Με αυτόν τον τρόπο κατάλαβε ότι η 14χρονη είχε ραντεβού με τον άγνωστο στο μετρό της Αγίας Μαρίνας για να πάει στην Ελευσίνα.

Η κοινωνική λειτουργός επικοινώνησε με την αστυνομία, ενημερώνοντας για την υπόθεση. Αστυνομικοί εντόπισαν σε αυτοκίνητο, που δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίας, τον 30χρονο Ταχίρ και δύο Έλληνες, 25 και 24 χρόνων, τους οποίους συνέλαβαν.

Τα μηνύματα της φρίκης στο Instagram

Ο 30χρονος Ταχίρ και ο 24χρονος παραδέχτηκαν ότι από το βράδυ της Κυριακής έως τα ξημερώματα της Δευτέρας, βρίσκονταν σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, μαζί με την 14χρονη και έναν ακόμη φίλο τους, ο οποίος ήρθε σε ερωτική επαφή μαζί της, ενώ οι ίδιοι παρακολουθούσαν και τραβούσαν… βίντεο.

Ο 24χρονος είχε τραβήξει με το κινητό του επτά αρχεία βίντεο και μία φωτογραφία. Σε μία συζήτηση ανάμεσα στον "Ταχίρ" και τον 24χρονο στο Instagram, το βράδυ της Κυριακής, ο πρώτος φαίνεται να λέει: "Gia doulia pame", "Na milisoume shn antzi", "Gia vizita". Απολογούμενοι οι τρεις συλληφθέντες παραδέχτηκαν τις σε βάρος τους κατηγορίες, ενώ ο φίλος τους που φαίνεται να βίασε το ανήλικο κορίτσι διαφεύγει της σύλληψης.
Πηγή: www.thetoc.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια