Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κάθειρξη 10 ετών στον 47χρονο για τον «ανελέητο» ξυλοδαρμό της συντρόφου του στην Αργυρούπολη


Ο εισαγγελέας τόνισε πως ο 47χρονος είχε χτυπήσει με τεράστια δύναμη την 41χρονη που μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο




Ποινή κάθειρξης 10ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον 47χρονο δάσκαλο πολεμικών τεχνών για τον άγριο ξυλοδαρμό της 41χρονης συντρόφου του τον Ιανουάριο του 2022 στην Αργυρούπολη.

Το δικαστήριο παρότι αναγνώρισε κατά πλειοψηφία το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη στο δράστη της επίθεσης, δεν χορήγησε ανασταλτική δύναμη στην έφεση, δείχνοντάς του το δρόμο για τη φυλακή.



Ο εισαγγελέας στην πρότασή του τόνισε πως ο 47χρονος είχε χτυπήσει με τεράστια δύναμη το θύμα το οποίο μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο όπου έμεινε για δυο μήνες στην Εντατική με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και στη συνέχεια εισήχθη σε κέντρο αποκατάστασης.

Ο εισαγγελέας της έδρας αμφισβήτησε την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που απέδιδε στο δράστη σοβαρή ψυχοπαθολογία, τονίζοντας: “Αυτός ο άνθρωπος ξέρει τι δύναμη έχουν τα χέρια του, δεν απλώνει για πρώτη φορά το χέρι του και χτυπάει ανελέητα! Ανελέητα! Δεν άφησε σημείο του σώματος της χωρίς να το χτυπήσει! Είχε μάθει να εξουδετερώνει τον αντίπαλο!».

Στην απολογία του ο 47χρονος, ζήτησε συγνώμη κι υποστήριξε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και χασίς, αλλά και πως ήταν θυμωμένος επειδή το θύμα του είπε πως είχε δημιουργήσει άλλη σχέση. «Γύρισα κατά πάνω της, σηκώνομαι όρθιος και τη χαστουκίζω τρεις φορές. Ξαναγυρνάω τη βλέπω γυρισμένη στο πλάι και έπαθα σοκ στην αρχή νόμιζα ότι το έκανε έτσι. Φώναζα Όλγα, Όλγα, δεν είχε αίματα. Τεντώνει τα χέρια της και τα πόδια της δεν ανταποκρίνονταν. Πήρα το 166 βγαίνει τηλεφωνητής το έκλεισα και πήρα την αδελφή μου να ειδοποιήσει ασθενοφόρο».
Πηγή: www.ertnews.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια