Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Yποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία ο Σπήλιος Κρικέτος


Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής της οποίας ήταν Γενικός Γραμματέας ο κύριος Κρικέτος του εύχεται καλή επιτυχία στις προσεχείς εκλογές:

Η χαρά και η τιμή που πήραμε σήμερα σαν Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και σαν Αστυνομικοί της Δυτικής Αττικής είναι απερίγραπτη! Ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσής μας Σπήλιος Κρικέτος θα είναι υποψήφιος με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην Ανατολική Αττική στις προσεχείς Βουλευτικές Εκλογές. Ένας δικός μας άνθρωπος, ένας άνθρωπος που προέρχεται από τα σπλάχνα της Ελληνικής Αστυνομίας, ακέραιος, ηθικός και ικανός, θα έχει την ευκαιρία να μας εκπροσωπήσει μέσα από την Ελληνική Βουλή.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος επιτέλους θα δουλέψει για μας από αυτό το μετερίζι όπως το ‘χει κάνει, και έχει εργαστεί άοκνα όλα αυτά τα χρόνια για τον συνάδελφο μέσα από τον συνδικαλισμό.

Για το Δ.Σ.

-Ο-

Πρόεδρος

 

 

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος

-Ο-

Αναπλ. Γεν. Γραμματέας

 

 

ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ Ηλίας









Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν θα μπορεσει να τελειωσει το τεραστιο εργο του κριμα.Ποση γλιτσα θα δουμε απο τους αχυρανθρωπους του συστηματος ΕΛΕΟΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατι δεν βαζετε τα σχολια που γραφονται θελετε μονο προσκυνημενους
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνω -πραγματι οδιαχειριστης δεν ανεβαζει σχολια ατομων που γνωριζουν καιεχουν αποψη σε συγκεκριμενα θεματα.Μαλλον απευθυνεται σε ημιμαθειςκαι υπηρεσιακα αγραμματους.
Για τον εν λογω συναδελφο τον οποιο δεν γνωριζω να του ευχηθω καλη επιτυχια καιδυναμη απο το νεο " μετεριζι"που επελεξε να προσφερει στο κοινωνικο συνολο και στους συναδελφους(εν ενεργεια και αποστρατους).
Για αλλη μια φορα επαληθευεται οτι κανεις δεν βγηκε ζημιωμενος που ασχοληθηκε με τα συνδικαλιστικα.
ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έπειτα απο μακρα θητεία στον αστυνομικό σταθμό θρακομακεδώνων ο σπηλιος θελει να γινει βουλευτης.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτός Συριζαίος δεν ήταν;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αλλος ενας που αλματισε απο τους αγωνες για τους αστυνομικούς σε αγωνες για βουλευτής λογω χωρου φυσικα με τη δεξια,αν και η ν.δ δεν ειναι δεξιο κομμα νομίζω ενα πασοκ ειναι λογω αποψεων και αντιδρασεων στα σκάνδαλα:δανεια παρακολούθησεις,ενεργεια ανεμογεννήτριες,.δεν τον γνωριζω για να πω οτι ηταν κακός η καλος αλλα βγαζει η πορεια ενα σχεδιο ,κατι λιγο αρνητικο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
το ότι βάζει υποψηφιότητα δεν σημαίνει ότι θα βγει κιόλας. απλά όπως στις δημοτικές εκλογές όλοι κατεβαίνουν υποψήφιοι για να μαζέψουν ψήφους, έτσι και εδώ. πέφτει να κολυμπήσει ξεβρακωτος στον Ατλαντικό ανάμεσα σε καρχαρίες...