Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

O φυγόποινος δεν ξέφυγε από τα δίχτυα του Τμήματος Αναζητήσεων


Ο 58χρονος που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ανώνυμης εμπορικής εταιρίας γνωρίζοντας ότι ο κλοιός γύρω του είχε στενέψει βρήκε καταφύγιο σε ένα σπίτι στην πλατεία Βικτωρίας ωστόσο χθες το βράδυ όσο κι αν προσπάθησε να διαφύγει από τα στελέχη του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δεν τα κατάφερε καικατέληξε με χειροπέδες στα κρατητήρια και στη συνέχεια στον Εισαγγελέα.

Ο 58χρονος έμενε κατά το παρελθόν σε καλές συνοικίες των Βορείων Προαστίων. Διώκονταν με -6- καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή κάθειρξης (8) ετών, φυλάκισης (12) ετών και (268) μηνών και χρηματική ποινή (46.000) ευρώ για υπεξαίρεση αντικειμένου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο, μη απόδοσης παρακρατούμενου φόρου, παράβασης νομοθεσίας περί επιταγών και μη έγκαιρης καταβολής εργοδοτικών εισφορών.

Δεν κατέβαλε στο Ελληνικό Δημόσιο οφειλές προερχόμενες από βεβαιωμένες φορολογικές, ασφαλιστικές και εργοδοτικές εισφορές.

Επιπλέον, υπεξαίρεσε μπλοκ τραπεζικών επιταγών από ιδιώτη και εξέδωσε επιταγές επ’ ονόματι τρίτων προσώπων, αποκομίζοντας περιουσιακό όφελος τουλάχιστον -90.000- ευρώ.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια