Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Mήνυμα στήριξης από τον Νίκο Καραδήμα στον Σπήλιο Κρικέτο


Ανάρτηση του Νίκου Καραδήμα:

Οι φίλοι σου και σ' αυτόν τον αγώνα Σπήλιος Κρικέτος θα είναι δίπλα σου και θα σε στηρίξουν. Οι αστυνομικοί της χώρας ,αλλά και οι πολίτες χρειάζονται τέτοιους εκπροσώπους στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Κατάφερνες να είσαι μειλίχιος και εκρηκτικός ταυτόχρονα. Να διαβλέπεις τις δυσάρεστες εξελίξεις και να τις αποτρέπεις. Να εκπροσωπείς το σύνολο χωρίς ακρότητες, αλλά με δυναμισμό!

 Ο λόγος σου μεστός χωρίς να πλατιάζεις για τα θέματα που μας απασχολούσαν και μόνο. Η δυναμική σου μας οδηγούσε χαράματα στον αποκλεισμό κάθε υπηρεσίας που ήθελε εκφραστεί ατασθαλία σε βάρος των εργαζομένων από την διοίκηση! Τι να πρώτο θυμηθούμε το Γουδί, την τροχαία την ΓΑΔΑ, το ΤΕΑΠΑΣΑ, που σώθηκε την τελευταία στιγμή,την Αγία Παρασκευή, το μεταγωγών, την διεύθυνση του Πειραιά, αλλά και τον αιφνιδιασμό στην περιφέρεια, που μας έβλεπαν μπροστά τους! 

Κάθε απόπειρα εκφοβισμού από την εκάστοτε ηγεσία πολιτική ή φυσική που δρούσε σε βάρος μας έπεφτε στο κενό παρά τις όποιες διώξεις υφιστάμεθα. Ακόμα και στα δύσκολα χρόνια του αποκλεισμού, χάριν σε σένα το συνδικαλιστικό κίνημα, βγήκε τελικά ενωμένο και κερδισμένο. βέβαια χρειάζεται ακόμα να γίνουν πολλά. Πρόσφατα μου εκμυστηρεύτηκες ότι σε βασανίζει ένα αγκάθι και πρέπει πάση θυσία να αποκατασταθούν οι διωχθέντες συνάδελφοι πρωτεργάτες του κινήματος που χωρίς αυτούς δεν θα καταφέρναμε πολλά! θα είμαστε μαζί σου μέχρι το τέλος γιατί αξίζεις! μαζί σου θα είναι οι νυν και οι πρώην συνάδελφοι και όχι μόνο.

 Μέχρι την τελική νίκη συστρατευόμαστε μαζί σου και τακτικά θα αναφερόμαστε στη δράση σου με ντοκουμέντα και επιχειρήματα.





Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έλεος πια με τους συνταξιούχους συνδικαλιστές. Κατάστημα απόλαυσε τη σύνταξη σου και άσε εμάς τους εν ενέργεια να ψηφίσουμε όσο θέλουμε. Όσο για τον Κρικετο ευχαριστούμε για την τόση στήριξη και τους αγώνες που έκανε για εμάς τόσα χρόνια. Φτάνει δεν θέλουμε άλλο. Καιρός να αναλάβει η νέα γενιά