Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Έχει όλα τα εχέγγυα να επιτύχει και ως Αττικάρχης'' - H επίσκεψη του Μάξιμου Χαρακόπουλου στον Aστέριο Μαντζιώκα


«Συνεχάρην και δια ζώσης τον νέο Αττικάρχη της ΕΛΑΣ και του ευχήθηκα καλή επιτυχία στα νέα, ιδιαίτερα ευθυνοφόρα, καθήκοντα που του εμπιστεύθηκε η πολιτεία σε μια κρίσιμη περίοδο. Είμαι βέβαιος ότι με τα δείγματα γραφής που έδωσε στη Θεσσαλία, όπου ευδοκίμως υπηρέτησε ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής, αλλά και την όλη έως σήμερα διαδρομή του στην αστυνομία, έχει όλα τα εχέγγυα να αντεπεξέλθει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη νέα του αποστολή». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μετά τη συνάντηση που είχε με τη θεσμική ιδιότητα του προέδρου της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, υποστράτηγο Αστέριο Μαντζιώκα.



Επέδωσε τον Τόμο για την Αγιά Σοφία

Ο Θεσσαλός πολιτικός προσέφερε στον εκ Τσαριτσάνης στρατηγό τον Τόμο που εξέδωσε η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ: Οι ναοί της του Θεού Σοφίας ανά τον κόσμο» και τον προσκάλεσε στην παρουσίασή του στην Λάρισα, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στις 11:30 στο ξενοδοχείο Divani, με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Δένδια.

Το επιτελικό στέλεχος της ΕΛΑΣ ευχαρίστησε τον επικεφαλής της ΔΣΟ για τις ευχές για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, αλλά και για την επίδοση του Τόμου για την Αγία Σοφία, ενώ τον συνεχάρη για το έργο που επιτελεί στο πλαίσιο της εκστρατείας ευαισθητοποίησης της διεθνούς κοινότητας για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια