Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συχγαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσης Ηρακλείου


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Μετά το πέρας των κρίσεων Ελληνικής Αστυνομίας, η Ένωση μας συγχαίρει τον διατηρητέο Αρχηγό του Σώματος μας Αντιστράτηγο κ. ΣΚΟΥΜΑ Κωνσταντίνο και την προαγωγή στη θέση του Υπαρχηγού του Σώματος μας Αντιστράτηγο κ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ Λάζαρο.

Συγχαίρουμε επίσης τους διατηρητέους, Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης τον Υποστράτηγο κ. ΛΥΜΠΙΝΑΚΗ Γεώργιο, τον διατηρητέο στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου Ταξίαρχο κ. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ Νικόλαο και την προαγωγή στο βαθμό του Ταξιάρχου και στην τοποθέτηση του στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου Ταξίαρχο κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ Εμμανουήλ.

Αισθανόμαστε την ανάγκη, μεταφέροντας και τα αντίστοιχα αισθήματα των μελών μας, να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχές μας για μια παραγωγική και εποικοδομητική θητεία και να ανταποκριθείτε επάξια στις ποικιλόμορφες προκλήσεις που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε στο μέλλον με γνώμονα το καλό των συναδέλφων μας.

Καλή επιτυχία στα καθήκοντά σας.

Τέλος ευχόμαστε στους τερματίσαντες τ. Υπαρχηγό του Σώματος μας κ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ Γεώργιο και στον τ. Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. ΚΑΝΕΛΛΟ Γεώργιο, υγεία, ευημερία προσωπική & οικογενειακή και επιτυχή παραγωγική συνέχεια στην πορεία της ζωής τους.

Mε εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. της  Ένωσης  Αστυνομικών Υπαλλήλων N. Ηρακλείου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                 ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια