Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τίμησε τη μνήμη των πεσόντων αστυνομικών η Ένωση Ορεστιάδας


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Την 18 Φεβρουαρίου 2023, Α΄ Ψυχοσάββατο ημέρα μνήμης πεσόντων Αστυνομικών στην ώρα του καθήκοντος, η Ένωσή μας τίμησε τη μνήμη τους τελώντας επιμνημόσυνη δέηση, η οποία έλαβε χώρα στο Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών που βρίσκεται στον αύλιο χώρο του ΤΔΑ Διδυμοτείχου.

Είναι χρέος όλων μας να τιμούμε αυτούς, που θυσίασαν τη ζωή τους για την προστασία του πολίτη, βυθίζοντας σε πένθος τις οικογένειές τους αλλά και την οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Με το πέρας της επιμνημόσυνης δέησης ακολούθησε κατάθεση στεφάνου από τον Πρόεδρο της ΣΕΑΥΟ και μέλος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΑΚΙΔΗ Ηλία.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους αντιπρόσωποι της Πολιτικής και Φυσικής ηγεσίας. Συγκεκριμένα, ο Βουλευτής Έβρου κ. ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος, η Βουλευτής Έβρου κ. ΓΚΑΡΑ Νατάσα, εκπρόσωποι του Βουλευτή Έβρου κ. ΔΗΜΟΣΧΑΚΗ Αναστάσιου, ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ Ρωμύλος, ο Διευθυντής Δ.Α. Ορεστιάδας Α/Δ’ κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Χαράλαμπος, η Διοικητής του ΤΔΑ Α/Α’ κ. ΠΟΥΡΝΑΡΑ Αναστασία, ο Διοικητής του Τ.Α. Διδυμοτείχου Α/Α’ κ. ΜΠΛΕΤΑΣ Δημήτριος, ο Πρόεδρος ΙΡΑ (ΤΔ Ορεστιάδας) κ. ΛΥΤΡΑΣ Κωνσταντίνος, ο επίτιμος Πρόεδρος ΣΕΑΥΟ κ. ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ Παντελής, εν ενεργεία και αποστρατεία αστυνομικοί καθώς και Δόκιμοι Αστυφύλακες.


















 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια