Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πρωτοβουλία Αστυνομικών: Αλληλεγγύη στον λαό της Τουρκίας και της Συρίας


Ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Αστυνομικών:


Την αλληλεγγύη μας, τη θλίψη και συλλυπητήρια μας εκφράζουμε προς τους δοκιμαζομένους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας. Δυστυχώς μέσα από αυτή την ανείπωτη τραγωδία επιβεβαιώνεται η λαϊκή ρήση «όπου φτωχός και η μοίρα του».

Συλλυπητήρια και κουράγιο σε αυτούς που θρηνούν τους νεκρούς τους και ας ελπίσουμε να σταματήσει εδώ το κακό και το θανατικό.

Οι λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν αντίθετα έχουν πολλά που τους ενώνουν. Μέγιστη σημασία να δείξουμε την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά μας και να βοηθήσουμε με ο,τι τρόπο μπορούμε τους Τούρκους και Σύριους. Έτσι και εμείς ως Πρωτοβουλία Αστυνομικών καλούμε κάθε συνάδελφο να συνεισφέρει όπως μπορεί στη βοήθεια που συγκεντρώνεται.

Καλούμε την ΠΟΑΣΥ να οργανώσει άμεσα τη συγκέντρωση βοήθειας, με είδη βασικής ανάγκης, με συντονισμό των πρωτοβάθμιων ενώσεων.

Οποίο επιθυμεί μπορεί να προσφέρει τα προϊόντα πρώτης ανάγκης με βάση τις ανακοινώσεις των κατά τόπους Εργατικών Κέντρων και Συνδικάτων. Επίσης ακολουθεί κατάλογος με τα υλικά που χρήζει να συγκεντρωθούν.

Κουβέρτες

Γάλα σε σκόνη

Πάνες ενηλίκων/μωρών, Σερβιέτες Απορρυπαντικά ρούχων

Ορούς

Γάζες

Επιθέματα τραυμάτων

Είδη ατομικής υγιεινής


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
 

Πηγή:protast.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια