Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταδρομική επίθεση σε Αστυνομικό Τμήμα στα Βριλήσσια αλλά με... χιονόμπαλες


Ο… επαναστατικός χιονοπόλεμος προκάλεσε την κινητοποίηση της Άμεσης Δράσης στην περιοχή, πραγματοποιήθηκαν και κάποιες προσαγωγές, όμως τελικά οι επιτιθέμενοι διέφυγαν.

Η ανώδυνη επίθεση εναντίον του Αστυνομικού Τμήματος σημειώθηκε στις δύο τα ξημερώματα όταν μια ομάδα δέκα ατόμων, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, εμφανίστηκαν ξαφνικά έξω από το κτήριο όπου στεγάζεται το Αστυνομικό Τμήμα των Βριλησσίων και άρχισαν να εκτοξεύουν χιονόμπαλες κατά του αστυφύλακα ο οποίος εκτελούσε χρέη σκοπού.

Παράλληλα φώναζαν συνθήματα κατά της Αστυνομίας ενώ σύμφωνα με την κατάθεση του αστυφύλακα, ένας από αυτούς βιντεοσκοπούσε με κινητό τηλέφωνο την «επίθεση», βίντεο το οποίο προφανώς θα αναρτηθεί σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο έκπληκτος αστυνομικός καλύφθηκε μέσα στο φυλάκιο ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσε τηλεφωνικά το Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης, κινητοποιήθηκαν περιπολικά και λίγη ώρα αργότερα προσήχθησαν δύο νεαροί, οι οποίοι όμως όπως προέκυψε στην συνέχεια δεν είχαν καμία σχέση με την… χιονοεπίθεση.
 
ΘΑΝΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Πηγή: newsbomb.gr






Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Του κλώτσου και του μπάτσου κατάντησε η αστυνομία. Και κάποιοι μιλούν για φοβικά σύνδρομα. Αν είναι μάγκες οι λεβέντες ας πάνε να το κάνουν στην αστυνομία της Β.Κορέας που είναι το πρότυπό τους για να δούμε μετά τι απόχρωση είχε το γάλα της μάνας τους όταν θήλαζαν.