Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Πατρινός Κώστας Κυριακόπουλος κατακεραυνώνει τον Ταξίαρχο που κατήγγειλε τον υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο


Στον θόρυβο που ξέσπασε τις τελευταίες μέρες με απόστρατο αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας που κατήγγειλε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τ. Θεοδωρικάκο, παρεμβαίνει ο Πατρινός αντιστράτηγος εα της ΕΛΑΣ, Κώστας Κυριακόπουλος και στηλιτεύει την… εκτροχιασμένη καταγγελία, που έγινε μόλις αποστρατεύτηκε ο διοικητής της Αμεσης Δράσης Αθηνών.


«Αν είχα μπροστά μου τον ταξίαρχο, που κατήγγειλε ότι…’’κουκουλώθηκε’’ πριν 2 χρόνια η έρευνα στη παρέα και τον γιό του υπουργού, για κατοχή ναρκωτικών, θα του έλεγα ότι πρέπει να ντρέπεται» είπε, προσθέτοντας: «Δεν είμαι εγώ εκείνος που θα αποδεχθώ ή θα απορρίψω την καταγγελία. Είναι δουλειά άλλων να κρίνουν την βασιμότητά της ή μη. Ομως ο ταξίαρχος έχει τεράστιες ευθύνες, διότι αν ευσταθούν όσα ισχυρίζεται, σημαίνει ότι ‘’συμμορφώθηκε’’ στην υπόδειξη του τότε αρχηγού της ΕΛΑΣ και άρα συνέπραξε στο ‘’κουκούλωμα’’ του περιστατικού…».

Ο κ. Κυριακόπουλος συνεχίζει ως εξής τον σχολιασμό του: «Επρεπε τότε να κλείσει το τηλέφωνο στον αρχηγό και να κάνει τη δουλειά του. Αντ’ αυτού παρέμεινε και απόλαυσε τις υψηλόβαθμες θέσεις του στο Σώμα και τώρα που αποστρατεύθηκε, θυμήθηκε να κάνει τον ήρωα…! Κάποια στιγμή όλοι φεύγουμε από την ΕΛΑΣ και οφείλουμε να φροντίζουμε για την αξιοπρέπεια και την υστεροφημία μας. Ο καταγγέλλων, στα δικά μου μάτια, έχασε τα ίχνη τους…».

Με την ευκαιρία, έφερε στη μνήμη του μια δική του περίπτωση, όταν υπηρετούσε στην Κόρινθο, όπου με άδεια του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ μπορούσε να χρησιμοποιεί το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο , κατά περίπτωση. Είχε μπει στο στόχαστρο παρατρεχάμενων του τότε υπουργού, αλλά δεν υπολόγισε τα «γαλόνια» που φορούσε και έβαλε τους κακοπροαίρετους με ηχηρό τρόπο στη θέση τους. Τελικά, με τον τρόπο, που είχε αντιδράσει, κέρδισε την εκτίμησή τους!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
 
Πηγή: pelop.gr






Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Την καυτή πατάτα κανενας δεν την πιάνει...τη φυσάει να κρυώνει.