Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εξιχνιάστηκαν κλοπές στη Λαμία


Εξιχνιάσθηκαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, δύο κλοπές από όχημα και κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αντίστοιχα, οι οποίες διαπράχθηκαν από απογευματινές ώρες της 05-02-2023 έως τις πρώτες πρωινές ώρες της 06-02-2023, στη Λαμία.

Στο πλαίσιο της έρευνας, συνελήφθη χθες (07-02-2023) το βράδυ στη Λαμία, ένας ημεδαπός και ταυτοποιήθηκαν δύο (2) ακόμη ανήλικοι ημεδαποί συνεργοί του, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα οι ανωτέρω ενέχονται στη διάπραξη:κλοπής από σταθμευμένο όχημα, από το οποίο αφαίρεσαν ένα πλήρες ηχοσύστημα, αποτελούμενο από κονσόλα ήχου, οθόνη τάμπλετ, ηχεία, ενισχυτή ήχου και άλλα εξαρτήματα, καθώς και
κλοπής από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου αφού έθραυσαν την κεντρική θύρα αυτού, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή του και άλλα αντικείμενα.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν προϊόντα κλοπής που αφαίρεσε από το προαναφερόμενο όχημα, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο διευκόλυνσης για την τέλεση των κλοπών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια