Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έβρος: Μέτρησαν κανονικά τα σύμφωνα συμβίωσης των συνοριοφυλάκων; Τι δείχνουν τα στοιχεία από τις τοποθετήσεις στα Τμήματα
















Κανονικά φαίνεται πως ελήφθησαν υπόψη τα σύμφωνα συμβίωσης στα οποία είχαν προχωρήσει οι συνοριοφύλακες στον Έβρο, και αυτό παρά τις αναφορές για σκόπιμη ενέργεια, προκειμένου να τύχουν καλύτερης θέσης στο διαγωνισμό για τις τοποθετήσεις στα τρία Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης στην Αλεξανδρούπολη.





Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα evros-news, έγιναν οι ανακοινώσεις για τις τοποθετήσεις των 250 νέων συνοριοφυλάκων, με τα εικονικά σύμφωνα συμβίωσης να «μετρούν» κανονικά στην μοριοδότηση όσων συμμετείχαν, με κάποιους να εξασφαλίζουν με αυτό τον τρόπο την τοποθέτησή τους στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης.
Έφεραν αλλαγές στην κατάταξη


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στους 115 συνοριοφύλακες που τοποθετήθηκαν στα τρία Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, οι 28 είχαν παρουσιάσει πρόσφατο σύμφωνο συμβίωσης.






Ειδικότερα:Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών: 19 Σύμφωνα Συμβίωσης και 3 γάμους
Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού: 7 Σύμφωνα Συμβίωσης
Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου: 2 Σύμφωνα Συμβίωσης και 2 γάμους



Το evros-news παρουσιάζει και χαρακτηριστικά παραδείγματα για τις αλλαγές που «έφεραν» στην κατάταξη αυτά τα Σύμφωνα Συμβίωσης.



Αναλυτικά:Άνδρας με σειρά κατάταξης 162, τοποθετήθηκε στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών, ξεπερνώντας με το Σύμφωνο Συμβίωσης 47 συναδέρφους του
Πέντε γυναίκες συνοριοφύλακες, με αρχική θέση κατάταξης 150, 141, 139, 131 και 124, χάρη στα Σύμφωνα Συμβίωσης μπήκαν στους 48 που τοποθετούνται στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.
Ένας άνδρας και μία γυναίκα με θέσεις 134 και 123 αντίστοιχα, χάρη στα Σύμφωνα Συμβίωσης παρέκαμψαν συναδέρφους τους και τοποθετήθηκαν στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης.
Τέλος, ένας άνδρας και δυο γυναίκες συνοριοφύλακες με θέσεις 148, 140 και 129 αντίστοιχα, χάρη στα Σύμφωνα Συμβίωσης που κατέθεσαν, μπήκαν στους… προνομιούχους 115 της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, παίρνοντας τις θέσεις άλλων συναδέρφων τους.

Πηγή:www.ethnos.gr


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στο δια ταύτα?? Μπες μπροστά, κατέθεσε στον εισαγγελέα ότι στοιχεία έχεις και προχώρα δυναμικα. Και κάνε ότι προβλέπει η νομοθεσία μας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εικονικά ή όχι δεν έχουν κάνει κάτι παράνομο, να πάνε δικαστικά να πούνε τι;...Δεν αναφέρει πουθενά μην παντρευτείς 75 χρονη κτλ...Ναι το έκαναν για τα μόρια και ηθικά είναι μη αποδεκτό και ανετιμο προς τους υπόλοιπους συναδέλφους... αλλά εφόσον δεν απαγορεύεται.