Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταδίωξη αλά Πέραμα στον Ασπρόπυργο - Οι ενέργειες των αστυνομικών της ΔΙΑΣ που γλίτωσαν τα χειρότερα


Τα ξημρώματα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ Ασπροπύργου επιχείρησαν να ελέγξουν ένα εν κινήσει ύποπτο όχημα στην περιοχή. Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και ξεκίνησε καταδίωξη που συνεχίστηκε στη Νέα Ζωή. 

Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε έναν κάδο και ο οδηγός έβαλε όπισθεν κινούμενος προς τους αστυνομικούς που ακολουθούσαν. Εκείνη τη στιγμή οι αστυνομικοί έδρασαν με ψυχραιμία οι μηχανές έστριψαν για λίγα μέτρα και βγήκαν από το οπτικό πεδίο του οδηγού. 

Δύο από τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν το όχημα και να συλλάβουν τον οδηγό. Προσπάθησαν να τον πιάσουν από το παράθυρο όμως εκείνος σε κατάσταση αμοκ δεν πατούσε φρένο και έσερνε τους αστυνομικούς.

Τελικά το όχημα διέφυγε για λίγο ωστόσο συνελήφθη ο συνοδηγός χάρη στην επιμονή των αστυνομικών. Πρόκεται για έναν 18χρονο ο οποίος δεν είναι δηλωμένος στα μητρώα του κράτους.

Το όχημα βρέθηκε λίγο αργότερα. Εντός υπήρχαν έγγραφα του οδηγού σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία.

Ένας από τους άνδρες της ΔΙΑΣ Ασπροπύργου τραυνατίστηκε ελαφρά στο πόδι ωστόσο συνέχισε την καταδίωξη και μεταφέρθηκε στο 401 για τις πρώτες βοήθειες αφούν είχε οκοκληρωθεί η διαδικασία, με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία.

Ερευνάται το ενδεχόμενο οι δύο επιβάτες να είχαν διαπράξει κλοπή νωρίτερα.

Η κατάδιωξη θύμισε όσα έγιναν στο Πέραμα το Φθινόπωρο του 2021. Σε αυτή την περίπτωση οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ κράτησαν τις αποστάσεις που έπρεπε και απέφυγαν την οποιαδήποτε εμπλοκή με πυρά ώστε να μην υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια