Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσης Αλεξανδρούπολης


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, εκφράζει δημόσια τα συγχαρητήρια του προς τους συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης και του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων για τη σύλληψη τριών αλλοδαπών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, ο επαγγελματισμός και η παρατηρητικότητα που επέδειξε ο Συνάδελφος μας ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ Δημήτριος , με την βοήθεια του αστυνομικού σκύλου, τον οδήγησαν να προχωρήσει σε ειδικό έλεγχο σε άτομα και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με το οποίο προσπάθησαν να κάνουν είσοδο στη χώρα μας από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων.

Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του οχήματος, με τη συνδρομή πάντα του σκύλου ανίχνευσης εκρηκτικών υλών ¨Μάγια¨ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, εντόπισε σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο χώρο των αποσκευών του αυτοκινήτου και κατάσχεσαν 45 πιστόλια.

Σε περαιτέρω έρευνα βρέθηκαν επιπλέον στο όχημα και κατασχέθηκαν:

2 αναδιπλούμενα μαχαίρια

- 18 πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί,

- 27 νομίσματα και 10 τμήματα νομισμάτων για τα οποία διερευνάται αν εμπίπτουν στις διατάξεις της νομοθεσίας περί προστασίας των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς,

- 1 μεταλλικός τρίφτης,

- 9 κινητά τηλέφωνα και δώδεκα κάρτες (sim),

- 1 ηλεκτρονική συσκευή και το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.


Ακόμα μια φορά οι συνάδελφοι μας ενεργώντας με επαγγελματισμό κατάφεραν ένα καίριο χτύπημα στο διεθνές και οργανωμένο έγκλημα που φέρεται να χρησιμοποιεί το σημείο διέλευσης των Κήπων Έβρου για την εγκληματική του δραστηριότητα.

Οφείλουμε επίσης να τονίσουμε , για μια φορά ακόμα, την ανάγκη για άμεση ενίσχυση της εν λόγω Υπηρεσίας, του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων, με Συναδέλφους καθώς λειτουργώντας με ένα απαρχαιωμένο οργανόγραμμα προσπαθούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες εργασίας και την έλλειψη προσωπικού οι συνάδελφοί μας εργάζονται καθημερινά προσφέροντας τα μέγιστα στην εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών που διέρχονται από το συνοριακό σημείο διέλευσης των Κήπων και παράλληλα πετυχαίνουν καίρια χτυπήματα στην πάταξη του διασυνοριακού εγκλήματος σε συνεργασία και με άλλες υπηρεσίες.

Εμείς ως Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης θα επιβραβεύουμε τέτοιες πράξεις και θα στεκόμαστε αρωγοί σε κάθε τους πρόβλημα.





Για το Διοικητικό Συμβούλιο





Ο Πρόεδρος

ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος




Ο Γενικός Γραμματέας

ΛΙΤΣΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ







Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αναμένουμε ανακοίνωση για τα σύμφωνα συμβίωσης