Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βίαιη ληστεία στα Καμίνια – Ομάδα εισέβαλε στο σπίτι τους και τους ξυλοκόπησαν με ρόπαλα

Συνελήφθη ένας από τους 7 δράστες


Πειραιάς

Πειραιάς: Ένα συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης 9/2 όταν ομάδα επτά ατόμων, εισέβαλε στο σπίτι ενός 41χρονου και ενός 21χρονου με ρόπαλα και τους απέσπασαν χρήματα.

Οι δράστες τους επιτέθηκαν προκαλώντας τους βαριές σωματικές βλάβες, τους αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την πλατεία των Καμινιών.

Τα θύματα τους ακολούθησαν με σκοπό να τους σταματήσουν, ωστόσο τους ξυλοκόπησαν ξανά, έτσι οι τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.

Η εγκληματική ομάδα, είχε πάνω της πέρα από τα ρόπαλα, ένα όπλο, μαχαίρια και σφυρί, το οποίο κατασχέθηκε μετά τη δεύτερη συμπλοκή.

Το απόγευμα της Παρασκευής 10/2 αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καμινίων-Νέου Φαλήρου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνέλαβαν έναν από τους επτά δράστες, ο οποίος είναι 21 ετών.

Ο 21χρονος κατηγορείται για ληστεία, βαριές σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ την ίδια στιγμή οι αρχές αναζητούν τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό για των υπόλοιπων μελών της ομάδας συνεχίζεται.


Πηγή: debater.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια